Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Οι νέοι αντιδήμαρχοι - Αρμοδιότητες

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας είναι οι:  

Ευαγγέλου Νικόλαος, υπεύθυνος για
-Τη λειτουργία  και  το συντονισμό όλων των  υπηρεσιών  της Διεύθυνσης  Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής καθώς και της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης .
-Την τέλεση πολιτικών γάμων του Δήμου Φλώρινας

Μπαρδάκας Χρήστος, υπεύθυνος για
- Τη λειτουργία  και  το συντονισμό όλων των  υπηρεσιών  της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας.
-Την τέλεση πολιτικών γάμων του Δήμου Φλώρινας.

Καρακόλης Μιχαήλ υπεύθυνος για
-Τη λειτουργία και το συντονισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών,  
της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος.
- Την τέλεση πολιτικών Γάμων του Δήμου Φλώρινας.
- Τέλος του μεταβιβάζονται για τα Τοπικά Διαμερίσματα Κάτω Κλεινών, Μελίτης, Περάσματος και Φλώρινας οι κατά τόπον αρμοδιότητες  που αναφέρονται στο Ν. 3852/2010.

Καραγκιοζίδης Θεοδόσιος υπεύθυνος για
- Τη λειτουργία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας-Πολιτισμού και Τουρισμού καθώς και τις Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών.
-  Την τέλεση πολιτικών Γάμων του Δήμου Φλώρινας

Μαβίδης Παναγιώτης υπεύθυνος για
 -Τη λειτουργία της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης  καθώς και της Διεύθυνσης Κ.Ε.Π.
 -Την τέλεση πολιτικών γάμων.

Η θητεία των νέων Αντιδημάρχων θα διαρκέσει από 14-1-2013 μέχρι και 31-8-2014.

21 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΩΣΤΑ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ. ΜΠΑΡΔΑΚΑ ΔΥΝΑΤΑ.
    ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΡΕΣΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού δεν σε νοιάζει το χαμένο παιχνίδι Βοσκέ καλά κάνεις και βάζεις όποιον @@@@@@@@

      Διαγραφή
    2. ΜΑΒΙΔΗ ΔΥΝΑΤΑ.
      ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΜΜΟΧΩΡΙ.

      Διαγραφή
  2. Aφού αυτοί τελικά μόνο δέχτηκαν,αυτούς θα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι γύρισαν την πλάτη στον Βοσκόπουλο και αρνήθηκαν την αντιδημαρχία. άντε να μαθαίνετε και κάτι.

      Διαγραφή
    2. Ποιος δηλαδη αρνηθηκε εναν αρκετα καλο μισθο για την εποχη?Οτι θελετε λετε!

      Διαγραφή
    3. ρε ντεμεκ ανυποψίαστε (5.05) τράβα να πάρεις το μπαξισάκι από το Βοσκό και ετοιμάσου και για τα πολύ δύσκολα που έρχονται

      Διαγραφή
  3. κατακαημένη Φλώρινα τι σου'μελλε να πάθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό το κάρο. Το γομάρι μάπα. Η Ελληνοποίηση επετεύχθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α@@@@@α επιτευχθεί η Ελληνοποίηση!
      Το κάρο είναι μονοκέλητο αλλά...ζεύονται 5+1 6! ζωντανά εν σειρά όχι εν παραλλήλω κατά την πάγια τακτική του (Έλληνα ζευγά εδώ και αιώνες)για την ισόρροπη έλξη με στόχο την μέγιστη απόδοση και εύκολο οδήγημα!Εδώ έχουμε άλλα ήθη δεν ξέρω από που?
      Το δε γομάρι πέραν του ότι είναι ημίαιμο δεν βηματίζει ορθά αν και πρώτο… στην απαιτούμενη ευθεία,αδυνατεί να δώσει ρυθμό στον απαιτούμενο βηματισμό του συρμού στα άλλα συνχαλιναρωμένα υπόζυγα μονόοπλα για την επίτευξη της μέγιστης έλξης του κάρου και του φορτίου του με μια ικανοποιητική ταχύτητα σταθερή για την καταβολή λιγότερης δύναμης διατηρώντας έναν σταθερό ρυθμό που δεν κουράζει το βάρος του κάρου με το φορτίο του το οποίο όμως για να το ελαφρύνει ο πρωτοκέλητας καταναλώνει τον μεταφερόμενο σανό με την δημιουργία όχι ευθείας πορείας αλλά μονίμως κυκλικής ώστε να φτάνει στο πίσω μέρος του κάρου το οποίο επιτυγχάνεται χωρίς πρόβλημα λόγω της εν σειράς ζεύξης (τρενάκι εις στη αργκό)των ίππνων.Ο δε γομαροκέλητας έχει επίτηδες δημιουργήσει αυτή την κυκλική πορεία εις το ελκυόμενο κάρο αλλά οι άλλοι ίππνοι λόγω των παρωπίδων που φέρουν δεν αντιλαμβάνονται την κυκλική πορεία του συρμού και επαναπαύονται από την συνεχή ελάττωση του βάρους που έλκουν έχοντας την εντύπωση ότι την μεγαλύτερη δύναμη την ασκεί ο πρώτος κέλητας και αυτοί κουράζονται όλο και λιγότερο!(πολλοί δε εξ αυτών ελπίζουν να γίνουν οι πρώτοι του συρμού κάποτε στην νέα μεταφορά σανού μετά τη νέα μεταφορική συμφωνία και επαινούν τον πρωτοκέλητα για την πρωτοπορία του και τον ρυθμό που δίνει στον συρμό!Θέλουν όμως όλοι να φορέσουν κάποτε τα πέταλά του!)Έτσι παραμένουν ευτυχείς στον το συρμό έχοντας την εντύπωση ότι μεταφέρουν το φορτίο που τους εμπιστεύτηκαν οι χωρικοί χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά και με την αλαζονική πεποίθηση ότι είναι τα γερά και τα μόνα άξια άλογα του κάμπου Και κάποτε θα μπουν μπροστά!Και ναααα το χλιμίντρισμα αυτοικανοποίησης συνεχώς!
      Σέρνουν όμως το κάρο χωρίς να το πηγαίνουν πουθενά και χάνουν συνεχώς από το φορτίο!Το μόνο που βλέπουν είναι την ουρά και τους εντυπωσιακά μεγάλους γεννητικούς αδένες του μπροστινού τους!Τι γκαντεμιά και αυτή να είσαι από πίσω και να έχεις κατάφτσα τα αρ@@@@α του άλλου!Φτού!(Αυτά τα άλογα τα λυπάμαι να....μα το Θεό!)
      Άτιμες παρωπίδες! φωνές ακούς...αλλά δεν βλέπεις άμα είσαι ζεμένος!
      Δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα!
      Άλογα!!!...το φορτίο απαιτείται όμως θα παραδοθεί πλήρες όπως ήταν κατά την φόρτωση στον δικαιούχο που είναι οι χωρικοί!
      Αλίμονο στα άλογα που χάνουν φορτίο και δεν προχωρούν σωστά!
      Είναι για σκότωμα!

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορούσε να αποτυπωθεί καλυτερα η εικόνα.
      Από πίσω όμως τι κρυβεται??

      Διαγραφή
  5. na tous xeromaste oloi einai @@@@@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΙΤΗ; ΑΠΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ @@@@@@@@@@@@ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΒΓΑΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΓΚΛΑΒΟΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΛΕΠΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΘΩΝ! ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΗΔΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ @@@@@ ΚΑΙ ΤΑ @@@@@ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ!ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ! Η ΖΗΛΙΑ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ ΟΛΙΓΟΩΡΟΥ ΠΛΕΟΝ ΥΠΝΟΥ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΙΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ!..ΟΥΦ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ...ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ....ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜ@@@@@....ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΓΛΥΦΤΗ....κλπ... ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΛΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ!ΦΟΒΑΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΕΙ ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός είναι ο καλλικρατικός Δήμος Φλώρινας, να τον χαιρόμαστε. Κάποτε υπήρχε ο Δήμος στην πόλη και οι κοινότητες στα χωριά. Τότε όλα δούλευαν ρολόι. Τώρα πέντε αντιδημάρχους!!! Άλλους τόσους δημοτικούς αστυνόμους!!! Ένας Δήμος τεράστιος, χωρίς να έχομε τα αποτελέσματα που μας έταξαν οι σχεδιαστές του Καλλικράτη. Κάθε πέρυσι και καλύτερα.
    Καληνύχτα Φλωρινιώτη και όνειρα γλυκά ως την επόμενη αυγή, αν ποτέ έρθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έρημε Καλλικράτη, που διέλυσες τις μικρές κοινωνίες αλλά και την Πατρίδα μας ολόκληρη.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια Νεοεκλεγέντες Αντιδήμαρχοι, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας.
    Ο πολίτης σας ψήφισε, ο Δήμαρχος σας ανέθεσε ευθύνες, αυτό που μένει είναι να ακούσετε ΜΠΡΑΒΟ από τους πολίτες και αυτό θα συμβεί ΜΟΝΟ εάν δουλέψετε σκληρά και μακριά από Μικρότητες και Προσωπικά Συμφέροντα.
    Δήμαρχε Φλώρινας κε Βοσκόπουλε, απέδειξες ότι είσαι πιο ψηλά από ότι νομίζαμε. Είσαι ένα όρθιο και σκληρό άλογο. Δείξε ότι εσύ είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού μακριά από προσωπικές σκοπιμότητες και πάντα μέσα από ισορροπίες, με το νου και με το βλέμμα προς το γενικό συμφέρον του τόπου και του λαού.
    Βγήκες πιο καλός από όσο περιμέναμε, εμείς χαιρόμαστε, όμως σε κάποιους τους ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗ ΣΟΥΠΑ, στους εντός, εκτός, μαλλιάριδες, ξυρισμένους, γραβατάκιδες, εγκάθετους και βολεψάκιδες.
    Κύριοι δεν είμαι ψηφοφόρος σας, όμως σας εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ καλή επιτυχία και εάν τυχόν κάποιος από εσάς δεν τα καταφέρει καλά, εύχομαι ο Δήμαρχος να κάνει την υπέρβασή του και να κάνει Αντιδήμαρχο κάποιον από την Αντιπολίτευση, για να πάθουν τη πλάκα τους κάποιοι, γιατί για σένα προέχει το καλό του τόπου και όχι των κομμάτων.
    ΄Ετσι μπράβο δώσε μαθήματα σε αυτούς οι οποίοι θεωρούν τους ευατούς τους σωτήρες αυτού του τόπου.
    Ο τόπος έχει ανάγκη από Σωτήρες που εμείς ψηφίζουμε και όχι από διορισμένους και εγκάθετους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΟΓΟ.ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ ,ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!!ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ 3΄΄41 ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ. . ΥΓ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.

      Διαγραφή