Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Django, ο Τιμωρός
(Django Unchained)


ΚΥΡΙΑΚΗ 10/2: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/2: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 12/2: 21.00

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Western | 165' 
Σκηνοθεσία: Κουεντίν Ταραντίνο
Πρωταγωνιστούν: Τζέϊμι Φοξ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κρίστοφ Γουόλτς, Σάμιουελ Τζάκσον
Δύο χρόνια πριν τον Εμφύλιο Πόλεμο ο σκλάβος Django έχοντας υποφέρει τα πάνδεινα από τα πρώην αφεντικά του, συναντά τον Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων Dr. King Schultz. Ο Schultz ακολουθεί τα ίχνη των φονικών αδελφών Brittles και μόνο ο Django μπορεί να τον οδηγήσει σε αυτούς. O ανορθόδοξος Schultz γίνεται το νέο αφεντικό του Django με την υπόσχεση ότι θα τον ελευθερώσει με το που θα συλλάβουν τους αδελφούς Brittles.
Αφού πετύχουν το σκοπό τους, ο Schultz απελευθερώνει τον Django, ενώ οι δυο τους αποφασίζουν να συνεχίσουν μαζί και μάλιστα ξεκινάνε μια καταδίωξη των πιο γνωστών εγκληματιών της δύσης. Εντωμεταξύ ο Django ακονίζει τα μαχαίρια του για το δικό του σκοπό: τη σωτηρία της Broomhilda, της γυναίκας του που έχασε σε σκλαβοπάζαρο πριν από καιρό. 
Η έρευνα τους οδηγεί στον Calvin Candie, τον ιδιοκτήτη μιας κακόφημης φυτείας όπου οι σκλάβοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε αθλητικούς αγώνες. Οι κινήσεις που κάνουν οι δύο πρωταγωνιστές τραβάνε την προσοχή του Stephen που είναι ο έμπιστος του Candie. Ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει γύρω τους.  Προκειμένου να καταφέρουν να αποδράσουν με την Broomhilda οι δυο σύντροφοι θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στην ανεξαρτησία και την αλληλεγγύη, ανάμεσα στην θυσία και την επιβίωση  
ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ Dolby Digital Surround
ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου