Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση Δημάρχων Πρεσπών και Resen


Το Δήμαρχο κ. Βασίλειο Τσέπα επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Πρεσπών ο Δήμαρχος του Resen της π.Γ.Δ.Μ. κ. Mihail Volkanovski. Ο κ. Volkanovski ολοκληρώνει σύντομα τη θητεία του στο Δήμο του Resen, καθώς δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές της χώρας του.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στις Πρέσπες στάθηκε στη μέχρι τώρα στενή συνεργασία των Δήμων, αλλά και στη φιλική σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα στους δυο δημάρχους. Χαρακτήρισε εποικοδομητική τη μέχρι τώρα πορεία των κοινών δράσεων, ενώ σημείωσε πως, ο Δήμος Πρεσπών αποτελεί στυλοβάτη αυτής της συνεργασίας.
Ο Δήμαρχος του Resen μετά το τέλος της θητείας του θα επιστρέψει στην εργασία του στη Δ/νση της Κρατικής Εταιρίας Εκμετάλλευσης Δασών της π.Γ.Δ.Μ. και, ως δασολόγος, θα επιδιώξει την εκπόνηση περισσότερων προγραμμάτων με το Δήμο Πρεσπών για τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Τέλος, σημείωσε πως από την πλευρά του θα φροντίσει να συνεχιστεί η συνεργασία με το Δήμο, όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα.
Ο Δήμαρχος Πρεσπών ευχαρίστησε τον κ. Volkanovski για τη μέχρι τώρα συνεργασία που είχαν και δήλωσε πως οπωσδήποτε αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον. 

1 σχόλιο:

  1. Όλη η πόλη, μια γιορτή:

    Volkanovski + Τσέπας= Κάτι το..., εποικοδομητικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή