Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Θλιβερή πρωτιά του Δήμου Φλώρινας


Όσο και αν ψάξαμε δεν βρήκαμε κανένα παράδειγμα Δήμου στην Ελλάδα, που να έχει παραχωρήσει δικό του χώρο ώστε να γίνει μάζωξη της χρυσής αυγής. Το έπραξε ο Δήμος Φλώρινας.
Είμαστε αυτοί που πρώτοι ζητήσαμε να παραχωρείται η αίθουσα του Δήμου και σε κόμματα για να πραγματοποιούν εκδηλώσεις τους, με την αυτονόητη προϋπόθεση του κανονισμού ότι δεν θα δίνεται σε ομάδες ή για εκδηλώσεις που κηρύσσουν το μίσος και
τον διχασμό. Το ζήτημα δεν είναι καθόλου τυπικό. Το μόρφωμα αυτό, υμνητές του χιτλερισμού, κήρυκες του μίσους, προπαγανδιστές κάθε μορφής βίας και ανομίας, αυτοί που χαρακτηρίζουν «υπάνθρωπους και σκουπίδια» τους μετανάστες δεν μπορεί να βαπτίζονται «θεσμικό κοινοβουλευτικό κόμμα». Η απόφαση για οποιαδήποτε διευκόλυνσή είναι πολιτική σε νόημα και περιεχόμενο και γι αυτό απαράδεκτη.

Η χρυσή αυγή κηρύττει ότι πιστεύει στην «φυλετική κοινότητα και όχι στο έθνος ως σύνολο πολιτών με ατομικά δικαιώματα». Παράλληλα δουλεύει για το σύστημα βρίσκοντας πάμφθηνο εργατικό δυναμικό για τα αφεντικά και προτείνοντας ακόμα και την απλήρωτη δουλειά των ανέργων. Χύνουν δηλητήριο ενάντια σε κάθε εργατικό αγώνα.
Είμαστε σίγουροι ότι ο λαός μας, το εργατικό κίνημα θα τους δώσει και πάλι την πρέπουσα απάντηση. Κάθε χωριό και γειτονιά, κάθε χώρος δουλειάς, κάθε σωματείο, κάθε κίνηση νεολαίας να γίνουν μετερίζι αντιφασιστικού αγώνα.
Δεν είναι όμως δυνατόν ο Δήμος Φλώρινας να συνεργεί στην διάδοση του πιο τυφλού, μαύρου μίσους. Ξεχνά την Δροσοπηγή, την Κλαδοράχη; Δίπλα μας την Κλεισούρα και τους Πύργους; Δεν μπήκε ποτέ κάποιος στον κόπο να διαβάσει στο μνημείο πεσόντων κατά του φασισμού και τα ονόματα εβραίων συμπολιτών μας που έπεσαν στην μάχη;
Αντί επιλόγου θυμίζουμε την κατάληξη άρθρου του «αρχηγού» Μιχαλολιάκου:  «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»
Ούτε καν οργή, μόνο θλίψη

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

33 σχόλια:

  1. συχαινωμαι τον φασισμο......αλλα εσεις εχετε διαβασει για τα θυματα του κουμμουνισμου σ αυτην την πολη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΟΙ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΊ Η ΑΙΘΟΥΣΑ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΚΕ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ; ΤΟ ΚΚΕ ΚΥΡΗΣΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΩ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΡΗΣΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΩ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΗ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΜΝΕΙ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟ (;) ΕΝΩ ΤΟ ΚΚΕ ΥΜΝΕΙ ΤΟ ΣΤΥΓΝΟ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ, ΤΗΝ ΚΛΑΔΟΡΑΧΗ κ.λ.π. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 12-2-1949, ΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ, ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πειραζει φιλτατε, αλλο ενα μαθηματακι προς τον ελληνα ψηφοφορο... αλλο ενα χαστουκακι ετσι μηπως και συνελθει και αποφασισει επιτελους να βαλει λιγο το μυαλουδακι να δουλεψει πριν παει να ριξει στο κουτακι το χαρτακι που του πασαραν. Υπομονη.. θα μαθει ο ελληνας να ψηφιζει και να ειναι υπευθυνος ΠΟΛΙΤΗΣ! μερικες ψυχρολουσιες ακομα και θα μαθει!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι τουλάχιστον για το γεγονός ότι υπάρχει κόσμος στην Φλώρινα που σκέπτεται και αντιδρά. Δυστυχώς η Φλώρινα χαρακτηρίζεται ως Φασιστούπολη . Οι δεξιοί και ακροδεξιοί είχαν πάντα πλάτες εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ "ΕΟΡΤΩΝ ΜΙΣΟΥΣ" ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΛΗΘΗΣ", ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΕΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι ψηφοφοροι της χρυσης αυγης, ειναι αυτοι που παντα ανεβοκατεβαζαν κυβερνησεις. ειναι αυτο το 5-6% που πηγαινε απο το πασοκ στη ΝΔ και τουμπαλιν, αναλογα με το ποιος τους εταζε το μεγαλυτερο βολεμα. ειναι αυτοι που πρωτοι αποκυρισουν τις αποψεις τους οταν δουνε τα ζορια. φοβισμενοι μικροαστοι που εχουν αγανακτησει με τις δικες τους πολιτικες επιλογες τοσα χρονια, ανακαλυψαν οτι εχθρος τους ειναι οι μεταναστες και οι αριστεροι, μεχρι νεοτερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν εχουμε καμια υποχρεωση να σεβομαστε κοινοβουλευτικα κομματα τα οποια δεν σεβονται τα ιδια την Δημοκρατια με τα λογια και τα εργα τους κι ας εναι στην βουλη!! Και μονο που λαμβανουν μερος σε θεσμους τους οποιους δεν σεβονται τους κανε ανηθικους! Οπως ειναι γνωστο "το νομιμο (ή το πολιτικως ορθο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΚΕ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΗΣ
    ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ ΠΑΠΠΟΥ, ΓΙΟΥ, ΕΓΓΟΝΟΥ, ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
    Λ.Δ. ΚΙΝΑΣ(??????) ΚΑΙ ΒΙΕΤΝΑΜ. ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΜΕΤΑ 96
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΎ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΚΕ ΠΟΥ
    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    (ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ (???) ΔΥΝΑΜΕΙΣ), ΒΓΑΖΕΙ
    ΜΠΟΛΙΚΟ ΓΕΛΙΟ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΚΕδες ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ
    ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ
    ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΨΩΡΟΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας μια (1) κινηση της χ.α. που μπορει ναχαρακτηριστει ως "αντισυστημικη"? Προσεξε. Δεν ζηταω να κανεις κριτικη στο ΚΚΕ...μην αρχισεις το γνωστο τραγουδακι. Εσεις πες μου γιατι ειστε "αντισυστημικοι" κι ασε το ΚΚΕ.

      Διαγραφή
    2. KΑΘΕΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΙΑ ΜΑΖΙ!

      Διαγραφή
    3. 5:23 ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ 7 ΚΙΝΗΣΕΙΣ

      1. ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013
      ΕΓΙΝΑΝ 3 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΡΣΕΙΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΑΠΟ
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ.
      ΔΕΝ ΗΡΘΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ,
      ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ. ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.
      2. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013 ΕΓΙΝΑΝ 8
      ΑΡΣΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΙ 6 ΑΠΟ
      ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕ-
      ΙΑΝΑΣΤΩΝ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ
      ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΙΑ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ
      ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΠΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ
      ΣΑΦΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛ-
      ΤΩΣ ΕΝΕΡΓΗΣΑΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ "ΠΑΘΟΥ-
      ΣΗΣ"
      3. Η ΠΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ
      ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
      ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ
      ΛΟΓΟΥΣ
      4. Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟ-
      ΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ-
      ΣΤΑΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ!
      5. Ο ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩ-
      ΠΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ
      ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ
      ΤΟΥ ΕΣΡ
      6. Η ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ
      "ΛΑΪΚΗΣ" ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙ
      ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩ-
      ΠΗΣΗ 500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΧΕΔΟΝ
      ΔΙΠΛΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ
      ΚΚΕ.
      7. Η ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΘΕΣΗ. ΜΑΖΙ
      ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.

      Αυτά για πρώτη δόση.

      Διαγραφή
    4. 10:11
      ξαναδιάβασε την ερώτησή μου, και απάντησε σε αυτό που ρώτησα. Ρωτησα να μου πείς μια (εστω ΜΙΑ) κίνηση της χρυσης αυγής που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αντισυστημική. Οχι να μου φέρεις δήθεν "αποδείξεις" οτι είστε αντισυστημικοί. [Αυτές οι "αποδείξεις" που έφερες μπορούν να ερμηνευτούν με διάφορους τρόπους, άσε που δεν σκτέκουν και όλες. Π.χ οτι τάχα σας έχουν αποκλείσει τα ΜΜΕ δεν στέκει, εχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω για σας και τις ηλιθιότητές σας σε διαδίκτυο και τηλεόραση!]
      Λοιπόν περιμένω να μου πείς: Κάναμε "αυτό κι αυτό" το οποίο είναι αντισυστημικό.
      Περιμένω.....

      Διαγραφή
    5. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΑΝΟΗΤΕ.
      Ο ΛΑΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕ, ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΧΟΥΡΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ "ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ"; ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ
      ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΞΕΠΛΗΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ.

      Διαγραφή
    6. Κι εγω στον λαό ανήκω ξέρεις... γι αυτό κρίνω και ελέγχω και θα το κάνω σ'αρέσει δεν σ' αρέσει! Και επι του θέματος κρίνω οτι η καραμελίτσα της "αντισυστημικότητας" που πουλάτε δεν πουλάει!
      Απάντηση δεν πήρα ακόμα: Μια πολιτική κίνηση που να εκφράζει αντισυστημικότητα απο την πλευρά της χρυσης αυγής θα μου πείς;;; (Εκτός αν εννοείτε "αντισυστημικό" το αναποδογύρισμα πάγκων και τα μαχαιρώματα! Σε αυτές τις πράξεις εξαντλείται η περιβόητη αντισυστιμικότητά σας! Ευχαριστούμε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!
      Αντε γεια!!

      Διαγραφή
  9. Επειδή γνωρίζω τι συνέβη στη Κλαδοράχη, μπορεί ο εκπρόσωπος της Λαϊκής συσπείρωσης του Δήμου Φλώρινας να μας κατατοπίσει... Τί παίχτηκε εκεί απάνω στη Δροσοπηγή?
    Τη γνωρίζει καλά την ιστορία,και αν τη γνωρίζει, έχει άντερα να την αναφέρει, ή απλώς γνωρίζει το ολοκαύτωμα της και μαζί με αυτό της Κλεισούρας αναφέρεται απλά στα γεγονότα. Ποιά είναι η γνώμη της Λαικής Συσπείρωσης για το τί κρύβεται πίσω απο αυτές τις δύο καταστροφές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο Βοσκόπουλος παραχώρησε την αίθουσα για να ξεπλύνει την ιστορία του με τη nova zora και από την μια ανοησία έπεσε στη ακόμα μεγαλύτερη! Το χαϊδεμένο παιδί του συστήματος το έχει χάσει τελείως!! ..και σύντομα θα το δει ΟΛΟΣ ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέλε τί είπεεεε....

      Διαγραφή
    2. Μήπως γνωρίζει κανείς να μας πει πού εκτυπώνεται η nova zora;

      Διαγραφή
    3. Τι θέλει να πει ο ποιητής του σχολίου των 12:54; Μήπως ότι δεν εκτυπώνεται σε σκοπιανό αλλά σε ελληνικό έδαφος;

      Διαγραφή
  11. Τα έχει πει στα αλήθια αυτά ο Μιχαλολιάκος; Που υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο περιοδικό τους. το google είναι φίλος σου, όποιος ψάχνει, βρίσκει.

      Διαγραφή
  12. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!!! ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριοι,
    με αφορισμούς δεν γίνεται τίποτα! Έργα! Ο λαός ψήφισε και την Χρυσή Αυγή, είτε σας αρέσει είτε οχι αυτή είναι η αλήθεια! Δεν μπορείς να καταργήσεις ένα κόμμα που ο λαός το θέλει, το ψηφίζει! Ας προσέχαμε όλοι μας και ας μη ρίχναμε το λαός στα ¨ δίχτυα της ΧΑ. Τώρα κλαίτε! Γιατί κλαίτε! Δεν έχουμε όλοι ευθύνες! Κόπανοι του κερατά! Δεν έχετε ουτε το θάρρος να πείτε Ναι έχουμε όλοι μας αλλος πολύ άλλος λίγη ευθύνη! Σας φταίει ο λαός όταν ψηφίζει όπως ψηφίζει! Ανόητοι!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα έχει πει ο Μιχαλολιάκος αυτά και δυστυχώς και άλλα χειρότερα. Η Χρυσή Αυγή είναι εχθρός της θρησκείας μας. Δείτε τί λένε για την θρησκεία μας που χλευάζουν ως ιουδοχριστιανισμό. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    http://1.bp.blogspot.com/-ZfSowlTHs5c/T15h_Ah6ReI/AAAAAAAABGM/2j-zSYISANg/s1600/period-xa-%2339_okt-1988-Ioudaioxristianismos_B.jpg

    Θα συνεχίσω με τους φρικιαστικούς σατανιστικούς στίχους των τραγουδιών τους

    Θεολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ δημοκρατία έχουμε σε αυτήν τη χώρα και πρέπει να έχουν όλοι λόγο και τόπο έκφρασης...
    Γιατί κανένας δεν λέει για αυτή τη δημοκρατία που πρέπει να έχουν όλοι δουλειά , υγεία και παιδεία???
    Μήπως γιατί ποτέ δεν τη ζήσατε??
    Δεν πειράζει.... Απλά να θυμάστε ότι κάπου κάποτε αυτά ήταν δεδομένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκτός απ το μαύρο φασισμό των χρυσαυγιτών, υπάρχει και ο κόκκινος φασισμός του κομμουνισμού αλλά και ο ροζουλί φασισμός του politically correct, των εθνομηδενιστών Θεοδωρίδη, Τατσόπουλου, Ρεπούση κ.ά. Γι αυτούς μούγκα στη στρούγκα απ τον κύριο που εικονίζεται παραπλεύρως της ανάρτησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To KKE εδωσε μεγάλη μάχη για τα απαράδεκτα πονήματα Τατσόπουλου και Ρεπούση. Αλλά από βλάκες σαν τον 8:46 τι περιμένεις;

      http://www.rizospastis.gr/story.do?id=6157921&publDate=20/3/2011

      http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=18/3/2007&id=8527&pageNo=15&direction=1

      Διαγραφή
    2. Στο "επίπεδό" σου ανώνυμε των 10:13 π.μ. δεν πρόκειται να πέσω! Άλλωστε το σχόλιο απευθύνεται σε απροκατάληπτους αναγνώστες κι όχι στα απολιθώματα του σταλινισμού που άλλωστε αποτελούν μουσειακό είδος πλέον αφού έχουν καταρρεύσει ιδεολογικά και πολιτικά παντού αφήνοντας πίσω τους θύματα 100 εκατομμύρια συνανθρώπους μας κατά μέτριους υπολογισμούς(βλέπε απροκατάληπτε αναγνώστη τη "μαύρη βίβλο του κομμουνισμού")! Ο προδοτικός ρόλος του ΚΚΕ στην υπόθεση του λεγόμενου "μακεδονικού ζητήματος" είναι τοις πάσι γνωστός. Και δεν είχαν οι "σύντροφοι" το θάρρος να ζητήσουν συγγνώμη γι αυτήν τους την προδοσία. Αλλά το θέμα του σχολίου μου δεν ήταν αν το ΚΚΕ καταδίκασε τους συγκεκριμένους εθνομειοδότες αλλά το γεγονός ότι δεν πρέπει να κάνουμε "επιλογή" φασισμού και φασιστών! Αλλά ο σύντροφος "έμεινε" στη Ρεπούση και τον Τατσόπουλο γιατί προφανώς δεν είναι "ορθόδοξοι" σταλινικοί κομμουνιστές!

      Διαγραφή
    3. "ΚΚΕ: το κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος"
      Γεώργιος Παπανδρέου

      Διαγραφή
  17. Σοβαρή επίκληση.. τον "παπατζή" του "και εις την λαοκρατίαν πιστεύουμεν"

    ΚΚΕ: Στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν σλαβόφωνοι. Ολοι είναι Ελληνες πολίτες και πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε μορφής διάκριση σε βάρος τους και την αντιπαλεύουμε όπου και στο βαθμό που υπάρχει. Την ίδια ώρα απορρίπτουμε τους ισχυρισμούς περί ύπαρξης "μακεδονικής εθνικής μειονότητας", για τους εξής λόγους...

    http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=45049

    Πίσω στις τρύπες σας, γερμανοτσολιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://istoriakatoxis.blogspot.gr/2012/03/blog-post_10.html
      O προδοτικός ρόλος του ΚΚΕ στο μακεδονικό ζήτημα.
      Λυπάμαι που τα συντρόφια θα στεναχωρηθούν αλλά ποιος τους φταίει;

      Διαγραφή