Τρίτη 14 Μαΐου 2013

4οι Πανελλήνιοι αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης βετεράνων


"ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ" ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2012-13!!!
Το Σάββατο 11,12 Μαΐου 2013, έγινε στη Φλώρινα το 4ο Πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα βετεράνων-ανεξαρτήτων & play-offs ομαδικών,
στην επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ )..
Η ομάδα μας "ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ" Φλώρινας, έγραψε ιστορία κατακτώντας την 1η θέση και μαζί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κυπέλλου Δυτ. Μακεδονίας - Ηπείρου, πέτυχε το απόλυτο των στόχων της για την περίοδο 2012-13. Οι αθλητές που αποτελούν την ομάδα , Σκλιάς Αλέξ. (αρχηγός), Δούης Ν., Μουχτούρης Ν., Τσιόκας Ντανιέλ, Σουμπάσης Θωμ., Λιάσος Κυρ. και Σαπρανίδης Φ., έδειξαν τεράστια θέληση, αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα και κατέκτησαν επάξια όλους τους τίτλους, χωρίς καμία ήττα, με κορυφαίο βέβαια το πρωτάθλημα Ελλάδος, μέσα στην πόλη μας.
Μεγάλη επιτυχία επίσης και από την άλλη ομάδα της Φλώρινας, τους "ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ", οι οποίοι κατέλαβαν την 3η θέση πανελληνίως, στους αγώνες κυπελλούχων ομάδων. Μ’ αυτούς αγωνίστηκαν οι Φωτιάδης Κων/νος (αρχηγός), Ευθυμίου Θωμ., Λυγούρας Γεώρ., Καλογήρου Γεώρ. και Πετσούκης Κων/νος.  
 Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές (120), καθώς επίσης και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας και τον Α.Σ.Ε.Α. ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας, που βοήθησαν στην διοργάνωση των αγώνων και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τέλος ευχαριστούμε το ΔΣ του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. και την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας ανέθεσαν αυτήν την πολλή σημαντική διοργάνωση των πανελληνίων αγώνων.
Εμείς με την σειρά μας, αποδείξαμε, ότι είμαστε πλέον ικανοί να διοργανώσουμε οποιαδήποτε διοργάνωση μας ανατεθεί και αναδείξαμε πανελληνίως το πινγκ-πονγκ της Φλώρινας και την υπέροχη πόλη μας, καθώς άπαντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

1 σχόλιο:

  1. Χώρος με τραπέζια που να μπορούμε να παίξουμε πιγκ πογκ για εξάσκηση ελεύθερα, υπάρχει κάπου στη Φλώρινα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή