Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Αστυνομικά Νέα



Σύλληψη τριών ατόμων για διάθεση και κατοχή ναρκωτικών στη Φλώρινα
Χθες (13-05-2013) τις βραδινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας   Φλώρινας συνέλαβαν στη Φλώρινα δύο ημεδαπούς (26 και 31 χρονών) για κατοχή ναρκωτικών και μία 36χρονη ημεδαπή για διάθεση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 31χρονου, βρέθηκαν τριάντα (30) ναρκωτικά χάπια, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε.
Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική επιχείρηση, προέκυψε ότι ο 31χρονος είχε προμηθευτεί τα ανωτέρω χάπια από την 36χρονη, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι της 36χρονης βρέθηκαν σπόροι κάνναβης, ενώ συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν οχτώ (8) ναρκωτικά χάπια.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • τριάντα οχτώ (38) ναρκωτικά χάπια, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και
  • εννιά (9) σπόροι κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σύλληψη ημεδαπού για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών
Συνελήφθη σήμερα (14-05-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη διασταύρωση του Νέου Καύκασου Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, 44χρονος ημεδαπός, για μεταφορά δύο αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας (μίας 25χρονης και ενός 15χρονου), μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, τους δύο αλλοδαπούς, μη νόμιμους μετανάστες.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και
  • ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου