Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

"Καλό καλοκαίρι!!!" από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου

Πραγματοποιώντας μία εκδήλωση με χορούς, τραγούδια και παιχνίδια, γονείς και δάσκαλοι ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι στους μαθητές του σχολείου, «αποχαιρέτησαν» τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα σχολική χρονιά.
Τα παιδιά όλων των τμημάτων, με οργανωτή το δάσκαλό τους, είχαν προετοιμάσει ένα πρόγραμμα με
διάφορα θεματικά αντικείμενα και το παρουσίασαν στους γονείς, που γέμισαν την αυλή του σχολείου. Ακολούθησαν δημοτικοί χοροί και η εκδήλωση τελείωσε με διάφορα παιχνίδια όπως σκάσιμο μπαλονιών με νερό, τσουβαλοδρομίες, σκυταλοδρομίες, ανακάτεμα παπουτσιών, λουκουμαδοφαγίες, παιχνίδια με μπάλες και άλλα. Οι γονείς συμμετείχαν στα παιχνίδια με διαφορετική κάθε φορά ομάδα αυξάνοντας τα γέλια και τα πειράγματα στην όποια επιτυχία και κυρίως στην αποτυχία. Τη ζέστη της ημέρας ήρθαν να δροσίζουν τα παγωτά που μοιράστηκαν σε όλους.
Από την πλευρά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για τη συμμετοχή και την αγάπη που έδειξαν σε κάθε δραστηριότητα του συλλόγου, τους δασκάλους για τη βοήθεια και την άψογη συνεργασία και τους μαθητές που μας γέμισαν χαρά με την ικανοποίησή τους.
Καλό καλοκαίρι σε όλους, καλή επιτυχία στα «μεγάλα» παιδιά της έκτης τάξης και τα λέμε ξανά στα πρωτοβρόχια.
Με εκτίμηση το Δ.Σ.
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου