Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ο "Αριστοτέλης" για την προβολή ταινίας στον αύλειο χώρο του συλλόγου

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ λαμβάνοντας υπόψη τις ανώνυμες ανακοινώσεις που δημοσιεύτηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο, περί «θερινού σινεμά και προβολής ταινίας στον αύλειο χώρο του ΦΣΦ  ‘’ο Αριστοτέλης’’», δηλώνει τα παρακάτω:

  1. Δεν έχει καμία σχέση με την ανώνυμη ανακοίνωση-πρόσκληση που δημοσιεύτηκε και χρησιμοποιεί το όνομα του «Αριστοτέλη» για χρήση χώρων του κτηρίου του.
  2. Ουδέποτε ζητήθηκε, γραπτώς, η συνεργασία και η παραχώρηση οποιουδήποτε χώρου του «Αριστοτέλη», από τον ανώνυμο (ή ανώνυμους) σινεματόφιλο.
  3. Ουδέποτε δόθηκε άδεια, γραπτή ή προφορική, του ΔΣ σε κανέναν για υπαίθρια προβολή επίσημης-εμπορικής ταινίας χωρίς την έγγραφη άδεια των παραγωγών της ταινίας και της κινηματογραφικής εταιρείας που διακινεί την ταινία και κατέχουν τα πνευματικά και εμπορικά δικαίωματά της, της Εταιρείας Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.
  4. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, παρά τις όποιες αγαθές πολιτιστικές προθέσεις του, να αυτοσχεδιάζει και να εκθέτει ανεπανόρθωτα τον «Αριστοτέλη». 

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, η προαναφερόμενη προβολή ταινίας δεν θα πραγματοποιηθεί σε χώρο εντός και εκτός του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».
Με τιμή
το ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου