Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Φλώρινα

Κατασχέθηκαν πάνω από 90 γραμμάρια ηρωίνης
Τις βραδινές ώρες της Παρασκευής στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς, (33, 42 και 54 χρονών)  για κατοχή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε αστυνομική έρευνα
που πραγματοποιήθηκε συνελήφθη ο 33χρονος, διότι κατείχε ογδόντα (80) ναρκωτικά χάπια, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε.
Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που ακολούθησε, συνελήφθησαν ο 42χρονος και ο 54χρονος, την ώρα που επιχειρούσαν να πουλήσουν δύο μικροδέματα ηρωίνης στον 33χρονο συλληφθέντα. 
Στη συνέχεια, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 54χρονου:
  • ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους (91,2) γραμμαρίων,
  • επτά (7) χάπια και
  • το χρηματικό ποσό των 310,00 €.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

1 σχόλιο:

  1. Η ηρωϊνη έχει καταστρέψει,πάρα πολλά παιδιά διαμάντια στην Φλώρινα και όταν λέω διαμάντια εννοώ καλά παιδιά,τρομερά μυαλά και με άριστη παιδεία! Το λέω αυτό γιατί γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις! Συγχαρητήρια λοιπόν στους άνδρες της Ασφάλειας! Και να έχουμε πάντα στο μυαλό μας οτι η πρόληψη είναι το παν! Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνο αυτά τα 91 γρ. που υπήρχαν στην Φλώρινα, η Φλώρινα ήταν, είναι και θα είναι "'Ανδρο Ναρκωτικών" λόγω και της γεωγραφικής θέσεως που κατέχει στον χάρτη! Κάνω ανοιχτή πρόταση στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας να διοργανώνει κάθε χρόνο μια ημερίδα ενημερώσεως κυρίως στα λύκεια της περιοχής, για το που μπορεί να σε φτάσει αυτός ο διάολος που ονομάζεται ηρωϊνη. Ενημέρωση με φωτογραφίες σκληρού περιεχομένου και βίντεο, τα οποία σίγουρα έχουν στα χέρια τους οι αρμόδιες υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή