Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Το ναυάγιο της "καπετάνισσας"

Η παλιά ελληνική ρήση: "τα ποντίκια πρώτα πηδάνε απ’ το καράβι" βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της στην περίπτωση της αμφιλεγόμενης ΑΝ.ΦΛΩ. Υιοθετούμε το χαρακτηρισμό "καπετάνισσα" του Αιμ. Ασπρίδη για τη Ζέτα Ρίζου, που εγκαταλείπει το εξαθλιωμένο σκάφος της ΑΝ.ΦΛΩ. αφού διαχειρίστηκε
πολλά εκατομμύρια από τον Τοπικό Πόρο και όχι μόνο… και  θα δημοσιεύσουμε αναλυτικά τις επόμενες μέρες το σύνολο των "έργων" της Αναπτυξιακής και των τεράστιων!! ποσών που διαχειρίστηκαν ο Ι.Βοσκόπουλος, η "καπετάνισσα" αλλά και κάτι χαμογελαστοί και γλοιώδεις "μούτσοι"….

6 σχόλια:

  1. Mήπως οι μούτσοι τώρα θέλουν να γίνουν καπετάνιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πραγματικά χρειάζονταν γεν.δ/ντη στο Δήμο θα έπρεπε να προκηρύξουν τη θέση για οικονομολόγο ή μηχανικό-αρχιτέκτονα με ειδίκευση μεταπτυχιακού στην περιφεριακή οικονομική ανάπτυξη και όχι στη διατροφή.Το κουτόχορτο και η ανεκτικότητα ,δήμαρχε, τέλειωσαν από την αγορά της Φλώρινας.Το ίδιο έπρεπε να είχες κάνει και στην ΑΝΦΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΩΣ ΑΝΩ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ....! ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 500 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ ΤΑ 600000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!!!!!! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ??????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζί με το ζεύγος (( βοσκόπουλος - καπετάνισσα )), τα ιλιγγιώδη ποσά που διαχειρίστηκαν , τα ανυπαρκτα έργα για τα οποία έγιναν αστρονομικής αξίας μελέτες επι μελετων καλό θα ήταν να δημοσιεύσετε και όλα μα ΟΛΑ τα ονόματα που απαρτίζαν την αν.φλω απο ιδρύσεως της μέχρι σήμερα. Να μάθουμε κι εμείς απο ποιούς και ποιές (( μούτσους )) απαρτίζονταν διαχρονικά η άν φλω και πόσο πληρώνονταν ανα μήνα για να ... μελετούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή