Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δύο παράξενα στην ιστορία του τρένου!



Γράφει ο "Φίλος του τρένου και… της αλήθειας"
Δύο παράξενα υπάρχουν στην ιστορία της επαναλειτουργίας του τρένου: η εσπευσμένη ανακοίνωση του ανεξάρτητου Βουλευτή Γ.Λιάνη και η απουσία του Δημάρχου Αμυνταίου, 

Ι.Ιωσηφίδη από τη σημερινή συνάντηση.
Από όσα εγώ έμαθα φαίνεται ότι ο Δήμαρχος Αμυνταίου είναι αυτός που «καθάρισε την μπουγάδα» για το τρένο και η σημερινή ανακοίνωση ήταν τυπική διαδικασία.
Μάλιστα, από δηλώσεις που έκανε ο Δήμαρχος Αμυνταίου σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και στη συνάντηση που είχε με τους πρώην Δημάρχους Αμυνταίου και περιχώρων.., η εξέλιξη της επαναφοράς του τρένου είχε δρομολογηθεί από τον ίδιο, σε συνεργασία με τον Υπουργό, κ.Βορίδη (γνώριμό του από παλιά) και τον Πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ.Ζηλιασκόπουλο, εδώ και έναν μήνα περίπου.
Άρα καλά έκανε και δεν πήγε!
Όταν οι άλλοι πήγαιναν, αυτός γυρνούσε!!!
Φίλος του τρένου και… της αλήθειας



23 σχόλια:

  1. Άρε Λιάνη.... Πότε έκανες πολυήμερες συναντήσεις; Ο Ιωσηφίδης εδώ και δύο εβδομάδες ανακοίνωσε το παζάρι με την ΤΡΕΝΟΣΕ και τον Βορίδη. Αφού είπε ότι ο Βορίδης είδε το θέμα θετικά. Απλά την είχε πατήσει με τους πολιτικάντηδες και δεν το ανακοίνωσε επίσημα. Για αυτό δεν πήγε στην συνάντηση. Τι να κάνει; Αφού τα ήξερε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταλάβατε ότι σας ξανακαπέλωσε ο μπαρμπαΓιώργης φίλοι του Μάκη? γιατί σαν τον Μάκη θέλει πέντε στη καθησιά ο μπαρμπαΓιώργης.τώρα να δούμε πότε πήγατε και πότε ήρθατε

      Διαγραφή
    2. Εμ πάντα το καπέλωμα τον ενδιέφερε. Από έργα έχει να μας πει τίποτα για τον τόπο ο κύριος Λιάνης;

      Διαγραφή
  2. Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ! Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΕΙΝΑΙ.... ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!! ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΕΚΑΝΕ "ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ";

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ!

      Διαγραφή
  3. megali psixi o dimarxs amintaiou kai polu TAPINOS.....ase mas re file tou trenou me tis theories sou!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε του τρένου και της αληθειας που σε μαθανε(που μαλλον φιλος του τρενου απο τον καναπε εισαι)θα ηξερες του αγωνες που εδωσαν οι πραγματικοι φιλοι του τρενου και οχι τα λαμογια οι πολιτικοι που εξυμνεις(καποιους εξ αυτων).
    Πρεπει να σταματησουμε να γλειφουμε τα κομματοσκυλα και να δουμε τους αγωνες που κανουν απλοι πολιτες αυτου του αδικημενου νομου και να συμπορευτουμε μαζι τους.
    Σιγα μη δωσουμε τα ευσημα σε αυτους που εξαιτιας τους εχει ρημαξει ο τοπος(τα οικονομικα τους ομως πανε μια χαρα)
    Μηπως ηρθε η ωρα να ξυπνησουμε(συμπεριλαμβανομενου και εμου του ιδιου)και να βαλουμε αυτα τα πολιτικα κατακαθια στη θεση τους?
    Χαιρεσαι που το τρενο στο ξαναεφερε ο δημαρχος και οχι ο βουλευτης...το πετρελαιο ποσο το πληρωνεις?(εγω το πληρωσα 1.05 και ειχα λεφτα μονο για 200 λιτρα).Ο δημαρχος μας (και οι βο(υ)λευτες) μας τι κανουν γι΄αυτο? Αν ειχαν τα ...(προσοντα)...και δεν φοβοντουσαν μη δυσαρεστησουν τα μεγαλυτερα κομματοσκυλα θα πηγαιναν με το κοσμο του νομου θα εκλειναν τα συνορα και θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ τουλαχιστον για το θεμα του πετρελαιου
    ...αλλα κοτες αυτοι και μεγαλυτερες κοτες εμεις που γλειφουμε το εγώ τους...ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ??? ΩΣ ΠΟΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τρένο θα έρθει Φίλων Τρένου απαιτούντων και Τρόικας επιτρέπουσας! Όλα τ'άλλα είναι λόγια της Χαλιμάς!

      Διαγραφή
    2. O Λιάνης φίλε να κλείσει τα σύνορα; Σε παρακαλώ να προσέχεις τα λόγια σου για τον Λιανη, είναι ανεξάρτητος ποιά, δεν έχει καμία ευθύνη. Αντε γιατί κάποιοι πρέπει να μπουν στην θέση τους επιτέλους. ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΙΑΝΗ Ε? ΩΣ ΠΟΤΕ;

      Διαγραφή
  5. Πάντως ο Ιωσηφίδης το έλεγε για τις συναντήσεις που είχε με τον Βορίδη και τον Ζηλιασκόπουλο.
    Είναι γνωστό ότι ο θείος κοιτάει να πάρει την επικοινωνιακή μπουκιά από το στόμα των άλλων. Πάντα με ξένα κόλυβα έκαμνε μνημόσυνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αστα φίλε 2.40, καπέλωμα με λόγια και φούμαρα κάνω και εγώ, τα έργα έχουν σημασία. Ο Λιάνης το ..., που τώρα στα τελευταία του έκανε την κολοτούμπα του αιώνα νομίζει θα σώσει την κατάσταση με επικοινωνιακά κολπα. Αφού ρε μεγάλε στη βουλή δεν τον υπολογίζει κανένας ούτε οι δικοί του τώρα πήγε και βρήκε τον Βορίδη του ΛΑΟΣ του ..... και τα κατάφερε; Καλα κρασιά λέω εγώ.... Με τις πέτρες θέλουν ρε αλλίως δεν καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικά και δεν ευθύνεται για όλα ο πρύτανης της πολιτικής αθλιότητας και υποκρισίας Λιάνης.Ευθύνεται όμως σε μεγάλο βαθμό για την κακοδαιμονία που μαστίζει τον τόπο αφού υπήρξε πρωτοκλασσάτο στέλεχος του ελεεινού πασοκικού κινήματος του οποίου τα στελέχη θα έπρεπε να περάσουν από πολλά ειδικά δικαστήρια και να εκτελεστούν στο Γουδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή δάσκαλε έχεις ενστάσεις επί της καθολικής κατακραυγής του ελληνικού λαού έναντι των ολετήρων του ΠΑΣΟΚ;Όταν ο πολύς Χρυσοχοίδης και η πληθωρική Κατσέλη δηλώνουν τα όσα επιεικώς άθλια ανέφεραν για την ευθύνη τους στην ψήφιση του μνημονίου δεν εξανίστασαι;Ύπάρχουν ελαφρυντικά για τα λαμόγια που χωρίς να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό και χωρίς κάποιοι απ αυτούς να γνωρίζουν το περιεχόμενο του μνημονίου το υπερψήφισαν στο ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ;Βγαίνουν τώρα οι υπάνθρωποι του ΠΑΣΟΚ και ισχυρίζονται ότι ο Παπανδρέου έπρεπε να χει φύγει νωρίτερα.Κι αυτά τα λένε ΤΩΡΑ που το καλάμι είναι πεσμένο.Μέχρι πρότινος όμως χειροκροτούσαν όρθιοι το...παιντί!Θλιβερά ανθρωπάκια μαγεμένα απ την Κίρκη της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για το Γουδί μίλησα και τις ακρότητες. κατά τα άλλα συμφωνώ και με το παραπάνω

      Διαγραφή
  9. Ποιος είναι αυτός που γράφει σαν φίλος του τρένου και δεν λέει το όνομά του; Μάλλον φίλος του Ιωσηφίδη είναι ή εχθρός του Λιάνη.

    Οι Φίλοι του Τρένου γράφουν πάντα επώνυμα.

    Χρυσούλα, Φίλη του Τρένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ρε Χρυσούλα,πέστα.Αυτοί θα πλακωθούνε στην πλάτη μας?(δεν γράφω φίλος....για να παραμείνω ανώνυμος!)

      Διαγραφή
  10. μπα,μπα να και οι ιδικτησίες(του τρένου λέμε)....χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΕΞΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΒΟΡΙΔΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΙΟΤΑΝ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΘΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Η΄ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΞΗΛΩΘΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ, ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΛΙΓΝΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άκου 2:40 σήμερα απολαμβάνεις τα καπελώματα του μπάρμπα
    Γιώργη,αν σαν αυτούς θέλει 5 σαν εμάς πόσους θέλει;Να
    τον χαιρόμαστε, και στις εκλογές πάλι τους ίδιους για
    ακόμη καλύτερες ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπαα μαζεύτηκαν πολλά ανεμοσούρια, θα ρίξει κι άλλο χιόνι..Τις άσπρες μπετονίες μέσα στο χιόνι που τις βάζεις; Τους φτυαροφόρους με τα άσπρα φτυαρια και τις αδιάβροχες άσπρες ενδυμασίες;
    Γιώργη, αυτή τη φορά σε περιμένουν όλοι,από παντού.
    Αν κάτσεις στα αυγά σου θα σε τιμήσουν όλοι.
    Αν θελήσεις να τους δείρεις ξανά όλους και θα γκυστράς και δεν θα τους φτάνεις ...
    Και θα τρώς και τις κοπανοφρταριές, βροχή..
    θα υπάρχει και ακροατήριο, ήδη παρήγγειλαν πασατέμπος
    Καντην με ελαφρά πηδηματάκια. Καιρός είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μερικοί είναι ''τρεν'ακηδες'' και πάνε να εκμεταλλευτούν εκλογικά το θέμα και ας ήταν απόντες όταν άλλοι φωνάζαμε και σηκώναμε την υπόθεση του τρένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή