Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Φόλες, φόλες, φόλες...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!


Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει κάθε φορά που έρχομαι αντιμέτωπος με την θλιβερή και τραγική εικόνα ενός σκύλου που δίνει άνιση μάχη με το δηλητήριο για να κρατηθεί στη ζωή..
Μπορεί να είναι πολλές φορές οι φορές που το έχω δει αλλά δεν παύει να σου μένουν χαραγμένες οι εικόνες ειδικά 

όταν και εσύ ο ίδιος έχεις χάσει τα τελευταία σου 3 σκυλιά ΟΛΑ από φόλα μέσα στην αυλή ή σε βόλτα.
Χθες είχαμε ξανά μέσα, στην πόλη αυτή την φορά, στην περιοχή της Πλατείας Ηρώων ένα χαμένο σκυλάκι...την Λούση, 11 μηνών Γερμανικό Ποιμενικό που δεν την προλάβαμε παρά την όλη προσπάθεια...
Ο αχαρακτήριστος/οι ανεγκέφαλος βλάκας που την σκότωσε την φαρμάκωσε μέσα στην αυλή, 11 το βράδυ, μέσα σε αυτόν τον κακό χαμό του χθεσινού καιρού...
Αναρωτιέμαι, τί είδους "άνθρωπος" αντλεί ικανοποίηση από την δολοφονία ενός άκακου παιχνιδιάρικου πλάσματος, δεσποζόμενου (όχι ότι θα είχε διαφορά αν δεν ήταν) μέσα στην περιφραγμένη αυλή του. Άσκοπο το ερώτημα...
Ελπίζω να διαβάζει αυτός ο ηλίθιος αυτά που γράφω και να χαίρεται ξέροντας ότι μαζί με το σκυλάκι "φαρμάκωσε"  και τις ψυχές κυρίως των δυο μικρών κοριτσιών που το είχαν αλλά και όλης της οικογένειας.
Ούτε το πρώτο θύμα ήταν και σίγουρα ούτε το τελευταίο, δυστυχώς....προχθές χάθηκε ο Μπεν, του Κ. Λεωνίδα Καλυβιάνου, χθες του φίλου κ. Θύμιου....αύριο ποιο ξέρει, ίσως το δικό σας ή το δικό μου ξανά σκυλί....
Πλέον η κακοποίηση των ζώων είναι κακούργημα...δεν μπορεί, κάποιος θα βρεθεί κάποια στιγμή...όλοι μας πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε για να τιμωρηθεί έστω και ένας τέτοιος βλάκας παραδειγματικά..
Θα μου πείτε, εδώ τόσα και τόσα γίνονται και κανείς δεν τιμωρείται, με τις φόλες ασχολείσαι? Τουλάχιστον εμείς για αυτά που περνάμε φέρουμε κάποια ευθύνη...τα ζώα όμως δεν φέρουν καμία.
Υ.Γ. Ελπίζω να τιμωρηθεί όπως πρέπει ο ανεγκέφαλος που πυροβολούσε την Κυριακή στα νεκροταφεία τα αδέσποτα σκυλάκια που έχουν βρει εκεί καταφύγιο και παρακαλώ τους μάρτυρες & την "ΠΑΤΟΥΣΑ" να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους για να πάρουν κάποιοι τα μαθήματα τους με τον δύσκολο τρόπο.
Αντωνιάδης Σταύρος
Κτηνίατρος 

3 σχόλια:

  1. Τί να πει κανείς.
    Η αγανάκτηση είναι αυτό το συναίσθημα που με πλημυρίζει.
    Εύχομαι να πάθουν αυτοί οι υπάνθρωποι ότι τους αξίζει.
    Μου έρχονται στο μυαλό πολλοί χαρακτηρισμοί, αλλά επειδή όλοι έχουν σχέση με τετράποδα που δεν φταίνε σε τίποτα, σταματώ εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κρατήστε και καμμιά φόλα για τα κοπρόσκυλα της πολιτικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν κανω τσακωτο καποιον π.......η που βαζει φολες καηκε..... 4 σκυλια οι κοπριτες μου εφαγαν!!!!!

    θα τον βαλω να την φαει αυτος!!!! ΔΕΔΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή