Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Παρέμβαση Παπακωνσταντίνου για το τρένο


Σύμφωνα με πληροφορίες της Florine@ ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ.Παπακωνσταντίτνου κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους βουλευτές Στ.Κωνσταντινίδη και Γ.Λιάνη και τους δημάρχους Αμυνταίου και Φλώρινας, πέρα από τα 

ζητήματα του Τοπικού Πόαου και του λιγνιτόσημου, που ήταν τα κύρια θέματα της συνάντησης, δεσμεύτηκε για τη συμμετοχή της ΔΕΗ με το ποσό των 150.000€ (διαφήμιση) προκειμένου να διευκολυνθεί η άμεση επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινας-Θεσσαλονίκης.  

10 σχόλια:

  1. Η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής που συνδέει τη Φλώρινα με την υπόλοιπη Μακεδονία αποτελεί κατάκτηση του λαού της Φλώρινας.Οι πολιτικάντηδες τύπου Λιάνη και Παπακωνσταντίνου που διατελούν υπό τις φρικτές αρές του ελληνικού λαού καλόν θα είναι να σιωπήσουν.Είναι υπόδικοι ενώπιον της κοινής γνώμης για μακροχρόνια προδοσία των λαικών συμφερόνταν.Στήριξαν επί μακρόν τον αρχιτέκτονα του πολυεπίπεδου δράματος που βιώνει ο λαός μας τουτέστιν τον εθνικόν ολετήρα ΓΑΠ.Ας μην προκαλούν λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟΟΟ!! Ν' αγιασει το χερι σου! Και λιγα τους γραφεις! Ας μην μας θεωρουν ολους τοσο "λωτοφαγους". Κανενα ταχυδακτυλουργικο κολπο δεν τους ξεπλενει.

      Διαγραφή
    2. Κρύβεστε στην ανωνυμία! Γιατί! Δεν έχετε σοβαρά επιχειρήματα γι αυτό! Γιατί είστε συκοφάντες και άχρηστοι! Είστε δηλοί! Δεν έχετε το θάρρος της γνώμης!
      Ο Γκεμπελς έλεγε " ρίξτε λάσπη, πάντα κάτι μένει"" αυτοί είστε!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. εσύ γιατί δεν βάζεις το ονοματάκι σου ρε κομματόσκυλο?

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ;ΤΟ ΙΔΙΟ ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΙΣΩΣ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ...Β.ΖΩΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MAKHΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά θα κάνετε να μην πολυδιαφημίζετε τόσο κραυγαλέα τον κ. Παπακωνσταντίνου, τον άνθρωπο που είναι υπόλογος για τη μεθόδευση της παράδοσης της χώρας στο ξένο κεφάλαιο. Ο Παπακωνσταντίνου δε μας χαρίζει τίποτε από την τσέπη του. να μην ξεχνάμε ότι την ίδια ώρα ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ, με πρώτη αυτήν της Μελίτης. Αντί να παίζετε το παιχνίδι των μνημονιακών φτιάχνοντας το προφίλ τους (φίλος της Φλώρινας ο ...Παπακωνσταντίνου!!!) καλά θα κάνετε να μιλήσετε για τα εγκλήματα του γιωργάκη και του πασοκ σε βάρος του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είδες βρε άθλιε ότι δεν αντέχεις σε καμιά κριτική!
    Αμέσως με χαρακτήρισες κομματόσκυλο! Ναι! Αποδεκτό! Είμαι κομματόσκυλο, χωρίς εισαγωγικά! Εσύ άραγε τι είσαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ανώνυμος των 5:47 δε γνωρίζει τίποτε για το φόνο;Δεν άκουσε ο κύριος που ονομάζει τους αντιφρονούντες προς αυτόν άχρηστους και λασπολόγους για την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος απ την παρέα του ΓΑΠ και του Παπακγνσταντίνου που εκτός από πονικό και πολτικό αδίκημα συνιστά και έγκλημα εσχάτης προδοσίας;Ή ανωνυμία τον πείραξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή