Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Εμφύλια μαχαιρώματα (video)

Με βαρύτατες καταγγελίες του Ι.Βοσκόπουλου σε βάρος του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τραϊανού Ρασάικου έκλεισε η χθεσινή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας. Ο Ι.Βοσκόπουλος κατηγόρησε τον Τραϊνό Ρασάικο ότι παράνομα
συμπεριέλαβε στη λίστα των διαγραφόμενων οφειλών προς το Δήμο, χρέη της οικογενειακής επιχείρησής του, καθώς επίσης ότι έχει καταδικαστεί πρόσφατα για ψευδορκία. Τέλος, του ζήτησε να παραιτηθεί όχι μόνο από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και από τη θέση του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου. Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι όλα αυτά ο Ι.Βοσκόπουλος τα «ανακάλυψε» όλως αιφνιδίως αμέσως μετά την αρνητική ψήφο του Τ.Ρασάικου στην υπόθεση της μετάταξης της Ζέτας Ρίζου από την ΑΝ.ΦΛΩ. στο Δήμο Φλώρινας. Τα ερωτήματα που προκύπτουν και βαρύνουν τόσο τον Ι.Βοσκόπουλο όσο και τον Τ.Ρασάικο δεν είναι μόνο πολιτικά και ηθικά, είναικυρίως ζητήματα νομιμότητας της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος. Η συνέχεια αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα…. 

17 σχόλια:

  1. άρχισαν τα όργανα!!! θα πέσει πολύ κλάμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ

      Διαγραφή
  2. Αραγε έχει την πλειοψηφία ο Βοσκόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο ή την έχει χάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eeee...re glentiaaa...!!!
    Ti kanoume stin Flwrina? Ntangara paizoume ? ...!!!!
    xaxaxaxa!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμαρχος έχει το δίκιο του.
      Αυτός ανέβασε τον πιτσιρικά και αυτός του την έκανε γυριστή.
      Τον εξέθεσε λοιπόν ανεπανόρθωτα και τον τελείωσε στην ουσία.
      Τώρα ο μικρός θα πρέπει να παραιτηθεί και ή να ζητήσει συγνώμη οπότε ξεφτυλίζεται εντελώς ή να κατέβει απέναντι από το Δήμαρχο και να του βγάλει κι άλλα ο Δήμαρχος.
      Καμένο χαρτί ο μικρός, βιάστηκε πολύ.

      Διαγραφή
  5. Το περίμενα λίγο πιο αργά το "πάρτυ". Δεν πειράζει. Εμπρός να ξεκουμπιστεί ο Βοσκός και οι παρατρεχάμενοι του μια ώρα νωρίτερα.. Μιζ(υθρ)οθεραπεία τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που πέφτει ένας και σαν γνήσιος ρ.... παίρνει και άλλους μαζί,μπας και μάθουμε και εμείς εν τέλει τι α@@@@@ γίνονται στο δήμο μας.Άλλη φορά όμως να μας προειδοποιούν οι υψηλές προσωπικότητες να φέρνουμε και ποπ-κορν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οννεδιτες και οννεδιτισες της πολης ενωθειτε!!!!!!!!!!!!ριχνουν λασπη στο καμαρι του δημου μας........ολοι μαζι εξω απο την δημαρχια αυριο τεταρτη 10,0η ωρα να προστατευσουμε τον δημαρχο μας απο τα ορνεα που πετανε και ειναι ετοιμα να τον ξεσκισουν!!!!!!!!!!!!εγω θα παω πρωτη με την σημαια μας.ειμαστε πολλοι αλλα σκορπιοι!!!!!!!!!!!!! αυριο ειναι η ευκαιρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά να μαζευτείτε να πάτε!! Θα γελάει κάθε πικραμένος.
      Τελικά τέτοιοι που είμαστε τέτοιος δήμαρχος μας αξίζει.
      Ν.Μ

      Διαγραφή
  8. Μπράβο στήριξη στον δήμαρχο σας Οννεδιτισα...η μάλλον ζεις σε λάθος πόλη η απλά φοράς παρωπίδες..Ερε γλέντια τελικά υπάρχουν ακομα "κολλημένα" άτομα η μάλλον ειναι βολεμένα γι αυτο και στηρίζουν ακόμα τον Δημαρχο τους..Τωρα που πλησιαζουν και οι εκλογές (Μαιο) θα αρχισουν τα οργανα και θα βγαινουν και άλλα στην φορά!!
    Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε κωστα με προσβαλετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ειμαι οννεδιτισα.ειμαι η φωνη της γκουργκιας. σας βλεπω απο ψηλα και σκεφτομαι ποσο τα σκ...........................σανε εκει στο μεγαρο του δημου.αυριο θα κατεβω μια βολτα να δω τι γινετε!!!!!!!!!!!!{ το γελειον του πραγματος}ξυπνατε μακεδονομαχοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και για να κλεισω(Οι απαισιοι εχουν μονο εναν εχθρο.τον χρονο.(Peter Andry)

      Διαγραφή
  9. pare thn shmaia k kouna thn............ ksereis me ti mis8o mphke h kyria k oloi kseroume gia poio logo tnh zetoula thn exei se ekthmish o dhmarxoulhs sou .... k gia thn lasph pou lerwnei to kamari SOU.... ama htan toso ka8aros den 8a eixe poinika dhkasthria ta opoia ksekinane twra....... to spourghtaki pou ton trwne ta ornea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. vgalate kai tis maskes sas. diladi o dimarxos den einai tis florinas. einai tis onned. bravo nootropia... stis epomenes ekloges na doume an o kosmos tis florinas ksipnisei. oi simvouloi eidika tha fane porta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kai meta apo ola auta o traianoulis fwto tis xryshs aughs kai 100 like flwriniwtes prosekste ta like sas...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο πολεμος μολις ξεκινησε καλη σας τυχη ανθρωπακια του δημου..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1)Τελικά επι της ουσίας..Ο κυριος Δημαρχος είχε το δικαίωμα να μεταφέρει την κυρία Ζέτα εάν ναι με ποιό μισθό?? υπαρχει Ηθικο θέμα??? ποιος παρεμβαινει??
    2)Τα όσα ο κυριος Δήμαρχος σερνει στον Πρόεδρο θα είχαν αξία εάν τα λαμβανε υπόψην του πριν την κόντρα τους και για καλό της Πόλης ζητούσε την αποχωρηση του..
    3)Στον πρόεδρο εχω να πω ένα μπραβο για την αντίδραση αλλα θα επρεπε να ολοκληρωσει με την αποχωρηση του.
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή