Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Τώρα θυμήθηκε ο Ι.Βοσκόπουλος...? (video)

Συνέχεια στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε πριν από λίγο με δηλώσεις του ο Ι.Βοσκόπουλος αναφερόμενος
σε πράξεις και παραλείψεις ηθικές και νομικές του Τραϊανού Ρασάικου. Πέρα από την αλήθεια ή όχι των όσων καταγγέλλει σήμερα ο Ι.Βοσκόπουλος το ερώτημα που πλανάται και κυριαρχεί είναι:
  • Γιατί μόλις τώρα ο Ι.Βοσκόπουλος «θυμήθηκε» τα θέματα αυτά;
  • Γιατί μέχρι τώρα δεν τα κατήγγειλε;

Και τέλος
  •  Γιατί ενώ τα ήξερε πρότεινε και εξέλεξε τον Τραϊνό Ρασάικο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου;

Και για να μην ξεχνιόμαστε ο Ι.Βοσκόπουλος οφείλει άμεσα να δώσει στη δημοσιότητα την προκλητική σύμβαση εργασίας της Ζέτας Ρίζου που συνεχίζει να αποτελεί την «πέτρα του σκανδάλου»

Στο παρακάτω video ακούστε τις δηλώσεις του Ι.Βοσκόπουλου.



Πηγή: εφημερίδα "Ηχώ"

10 σχόλια:

  1. τι θα πει να "μεμονωθεί"....πανάσχετε ε πανάσχετε??....γελάω με την κατάντια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάσπη στον ανεμιστήρα για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος . Άλλαξαν οι εποχές κύριοι, ο κοσμάκης ξύπνησε και δεν τρώει κουτόχορτο. Μπράβο σου Τραϊανέ για το θαρραλέο όχι. Κρίμα που οι υπόλοιποι δε σε ακολούθησαν. Προτίμησαν να συναινέσουν με τη ψήφο ή και με την απουσία τους στην φαρσοκωμωδία που ζούμε τις τελευταίες ημέρες. Ντροπή και κρίμα. Τραϊανέ, με τη στάση σου έδειξες ωριμότητα και εντιμότητα χαρίσματα δυσεύρετα στην εποχή μας και δε θα σου το συγχωρήσουν. Βάστα γερά . Αυτοί έληξαν και το πολύ- πολύ να διατίθενται σε λίγο με τα υπόλοιπα ληγμένα στα σούπερ μάρκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδικά για τα μούτρα αυτών που τους εξέλεξαν!Πρώτα πάρτυ στο δήμο (και οι 2 μεριές) και τώρα κανιβαλισμός της ευγενούς αδιάφθορης ενωμένης δημοκρατικής παράταξης(γελάμε) Τόση υποκρισία σε τοπικό επίπεδο,δηλαδή να υποθέσουμε τι συμβαίνει σε ανώτερα πολιτειακά όργανα; Θα ήθελα να ξερα τι συμπλέγματα γεννούν ανθρώπους τόσο αλλεργικούς στην αξιοπρέπεια που θέλουν και από τη μύγα ξίγκι. Και αν ισχύει αυτό ,πως ηγέτες είναι αυτοί που μας αξίζουν, καλή καφεδιά στο βασίλειο της γλίτσας,συμπολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ αποκαλυπτικος ο γιγαντας Βοσκοπουλος. Ξεχασε μονο να πει ποιος συμπεριελαβε τον Ρασαικο στο δικο του ψηφοδελτιο και ποιος τον εκανε προεδρο του δημοτικου συμβουλιου. Και καλα εκανε και ξεχασε γιατι ο πρωτος ενοχος και αυτος που θα επρεπε πρωτος να παραιτηθει, αφου ηταν γνωστης ολων αυτων, ειναι ο ιδιος. Ψιλα γραμματα για τον Βοσκοπουλο θα πειτε. Για τον Βοσκοπουλο ναι, για ολους ομως εμας; Και κατι αλλο περι παραταξιακης ηθικης. Ενα μελος παραταξης ποσο ηθικα δεσμευεται οταν ο επικεφαλης της παραταξης επιβαλλει ανηθικες αποφασεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τραϊανός και επανάσταση, ε ρε Φλωρινάρα,ε ρε Αιλαδάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι μεγάλοι (έστω και τοπικά) πολιτικοί άνδρες δε διακρίνονται για τα: "Ναι σε όλα", αλλά για τα μεγάλα ΟΧΙ. Βοσκόπουλε, δεν μπορείς να διαφθείρεις κάθε νέο αυτού του τόπου που πρωτοανακατεύεται με τα κοινά, έχοντας πρόθεση να βοηθήσει τον τόπο του ανιδιοτελώς. Βέβαια μπορείς να ρίξεις όση λάσπη θέλεις στον ανεμιστήρα, γιατί ξέρεις ότι ακόμη και όλη να γυρίσει στα μούτρα σου, αυτά δεν πρόκειται να γίνουν πιο άσχημα. Μη ξεχνάς ότι το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Το λάθος του Τραϊανού ήταν που μας άκουσε και έβαλε υποψηφιότητα στο συνδυασμό σου. Τραϊανέ, απολογούμαι για την επιμονή μου τότε. Τελικά είχες δίκιο. Και κάποιες απαντήσεις στους σχολιαστές: Ο Βοσκόπουλος δε θέλει από τη μύγα ξίγκι αλλά ολόκληρη τη μύγα. Μεταξύ μας αυτό που του αξίζει είναι μόνο το μυγόχεσμα. Κάθε κομματικό μέλος δεσμεύεται όσο του επιτρέπει η αξιοπρέπειά του, όταν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ;ΒΡΕΓΜΕΝΕΙ ΣΑΝΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

      Διαγραφή
  8. Όλα αυτά δεν τα ήξερες μέχρι χθες Βοσκόπουλε; Εσύ δεν ψήφισες παρανόμως όπως λες την παραγραφή των χρεών;
    Και εσυ Ρασάικε τόσο καιρό δεν τον ήξερες τον Βοσκόπουλο;
    Όλα αυτά που σου βγάζει τώρα ψέμματα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ego ksero oti, opios anakatevete me ta pitoura, ton trone oi kotes......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή