Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Τσοτάκης

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΤΣΟΤΑΚΗΣ - Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Φλώρινας, καλεί τους παλιούς αθλητές και όσους νέους  (ηλικίας 5 έως 15 ετών) θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 π.μ., στις εγκαταστάσεις του
TSOTAKIS PLACE ( 2ο  χλμ. Φλώρινας-Αρμενοχωρίου  τηλ. 2385026555 - 6944537283 ).
Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, είναι ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Αποστολή του δικτύου PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μια εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του "ευ αγωνίζεσθαι", της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας του Παναθηναϊκού. Η αγωνιστική αξιολόγηση των αθλητών του Δικτύου, πραγματοποιείται αυστηρά με επιστημονικές μεθόδους και οι πλέον ταλαντούχοι εξ αυτών προωθούνται στα τμήματα υποδομής και τις αγωνιστικές ομάδες του Παναθηναϊκού.
ΣΤΟΧΟΙ: Η ψυχαγωγία των αθλητών, η ανάπτυξη ποδοσφαιρικών  φυτωρίων, η διαπαιδαγώγηση των αθλητών γύρω από τις αξίες που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός, η εξοικείωσή τους με τα ιδανικά που αντιπροσωπεύει η ομάδα του Παναθηναϊκού και ο σχεδιασμός αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που θα προσφέρουν καινούριες εμπειρίες στους αθλητές.
ΠΑΡΟΧΕΣ: Ασφαλιστική κάλυψη, οδοντιατρική κάλυψη και σετ προπόνησης.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ένταξη σε ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, συμμετοχή σε ποδοσφαιρικές, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις,επισκέψεις στο Απόστολος Νικολαΐδης, και παρακολούθηση αγώνων του Παναθηναϊκού, επισκέψεις και ξεναγήσεις στο προπονητικό κέντρο στο Απήλιον, τεστ αξιλόγησης ικανοτήτων με εξειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις και αξιολόγηση των επιδόσεων μέσα από πανελλαδικής κλίμακας μέτρηση.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΤΣΟΤΑΚΗΣ, διαθέτει τις πλέον άριστες εγκαταστάσεις, τόσο για τις προπονήσεις των παιδιών (με τρία γήπεδα ποδοσφαίρου), όσο και για την ψυχαγωγία τους (αναψυκτήριο-παιδική χαρά-γήπεδο τένις-mini golf).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου