Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Το «πυροτέχνημα» των παραιτήσεων

Η παραίτηση των εκλεγμένων εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Συλλόγων, των μαζικών φορέων της πόλης, ήταν η κορυφαία πράξη αντίστασης απέναντι στη συνεχή υποβάθμιση του τόπου μας.
Το στρατόπεδο «Παπαπέτρου», ήταν η σταγόνα ενός ποτηριού ξεχειλισμένου στην απόγνωση, τη στοχοποίηση, το ξεκλήρισμα μιας κοινωνίας.
Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την παραίτηση του
Δημάρχου κι όλων των Δημοτικών Συμβούλων, ήταν μια καθαρά πολιτικά γενναία πράξη πίεσης κι αντίστασης των εκφραστών του τόπου, μπροστά στη λεηλασία που υφίσταται ο τόπος μας τα τελευταία 2-3 χρόνια με την αποψίλωση των πλείστων Δημοσίων Υπηρεσιών. (Σχολεία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, Εφορία, ΙΚΑ, Στρατός).
Τελικά όμως, ο Δήμαρχος και η παράταξή του, σε δεύτερο χρόνο, «κάψανε» το όπλο της παραίτησης, στο δέος της απώλειας της «καρέκλας» και των σχετικών μ’ αυτήν οφίτσιων.
Έκαναν πίσω ύστερα από ωριμότερη σκέψη, στον κίνδυνο μιας πρόωρης -αναπόφευκτης- προσφυγής στην κάλπη και των συνεπειών της.
Η περίοδος του «διεκδικητικού Δημάρχου» Ιωσηφίδη, θα ταυτιστεί στη συνείδηση των Δημοτών μας, σαν μια ολέθρια παρένθεση ψευτιάς, φαυλότητας, αδράνειας, υποβάθμισης και αποψίλωσης του Δήμου Αμυνταίου.
Παρά τα ακριβοπληρωμένα -από τα ταμεία του Δήμου- παπαγαλάκια και τους αμέτρητους παρατρεχάμενους, που προσπαθούν εναγωνίως να θολώσουν το τοπίο, στην πόλη και τα χωριά μας, με ακατάσχετη «μπουρδολογία»…
Το παρήγορο είναι ότι ο χρόνος πλέον κυλά αμείλικτα σε βάρος τους.
Η ώρα του Δημότη που θα καθαρίσει το τοπίο, πλησιάζει.
Ο τόπος μας δικαιούται κάτι καλύτερο.
Κώστας Θεοδωρίδης
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας

Δήμου Αμυνταίου

3 σχόλια:

  1. ποιος μιλαει????σαν δεν ντρεπεται κατεστρεψε το Αμυνταιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Η ΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΣΠΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Η ΦΛΩΡΙΝΑ/.//ΑΡΚΕΤΑ ΓΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή