Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ζητούνται πρόθυμοι…

Αμηχανία, παγωμάρα και ατέλειωτη εσωστρέφεια επικρατεί στο στρατόπεδο του Ι.Βοσκόπουλου ενόψει και της εκλογής νέου Προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Μετά την αποπομπή Ρασάικου, η έτσι κι αλλιώς δύσκολη θέση του Προέδρου του Δημοτικού
Συμβουλίου μετατρέπεται σε "ηλεκτρική καρέκλα". Αυτός βέβαια είναι και ο λόγος που κάνει πολλούς δημοτικούς συμβούλους  της πλειοψηφίας να εμφανίζονται ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ.
Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες η συνεδρίαση για την εκλογή του νέου Προέδρου θα οριστεί το απόγευμα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, υπό την προϋπόθεση της ανευρέσεως πρόθυμου.  

10 σχόλια:

  1. Τελικά δεν ζούμε στη Φλώρινα, στο Παλέρμο της Σικελίας ζούμε και δεν το έχουμε καταλάβει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά πλάκα μας κάνετε;
    Η κυρία Ρίζου είναι έτοιμη (γεννημένη) για τέτοιες θέσεις και με εμπειρία. Άσε που δεν χρειάζεται καν ψηφοφορία, γιατί αν κάποιος, κατά λάθος, την καταψηφίσει θα διαγραφεί και το χειρότερο θα διασυρθεί........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Δημοτικούς συμβούλους Βοσκού:
    Μην μασάτε από τον τελειωμένο.Δεν θα ξανακατέβει!!ΤΕΛΟΣ
    και με τις τελευταίες εξελίξεις του εκλογικού νόμου δεν τον έχετε και ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Toν Αρη, τον Αρη , τον Αααρη!
    Προεδράτσκο Νάροντνο...δηλαδίατα Εθνικό μας Πρόεδρο.
    Και στη ΑΝΦΛΩτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φλωρινιώτισσες και Φλωρινιώτες.
    Εκτυπώστε τη λίστα της ψηφοφορίας των "προθύμων" και των "αποστατών". Όταν σε 8 μήνες θάρθουν να ζητήσουν την ψήφο σας ρωτήστε το όνομά τους και ύστερα κοιτάξτε τη λίστα. Αν ανήκουν στις "ένοχες" κατηγορίες γυρίστε τους την πλάτη. Κάντε το για τα παιδιά σας, κάντε επιτέλους μια πράξη αντίστασης στο σάπιο κατεστημένο του Δήμου Φλώρινας. Να ξαναγίνει ο Δήμος Φλώρινας, Δήμος για τους δημότες και όχι για τον Βοσκόπουλο και τη Ζέτα.
    Άκη Καραγκιοζίδη ανήκεις εξ' αγχιστείας σε μια οικογένεια που είχε νεκρούς από την αντίσταση ενάντια στους Γερμανούς, σε μία σκληρή δηλαδή περίοδο. Εσύ τι φοβήθηκες και ψήφισες ΝΑΙ στο σάπιο κατεστημένο και κατέβασες μάλιστα και την εισήγηση; Θα περίμενα τουλάχιστον από σένα σαν πράξη παλικαριάς. Να τους τα βροντήξεις, να παραιτηθείς και να μη σκύψεις το κεφάλι. Τώρα είναι αργά και για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ.ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΛΑΘΟΣ.

      Διαγραφή
  6. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΟΓΓΟΡΗ;ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΚΟΥΡΓΚΙΑ;ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΤΡΑΚΗ ΤΣΟΥΛΗ;ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΙΑΝΚΟ;ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙ'ΚΑ;ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε λίγο καιρό οι μόνοι που θα συνεδριάζουν μαζί του στο δ.σ. θα είναι ο Βοσκός η Ζέτα ο Αριστείδου ο Καραγκιοζίδης, η μουσιου να "κρατά" τα "πρακτικα" ο @@@@@@@ ο ντοκτορ να τους φέρνει κανένα τσάι και οι πρόθυμοι δημοσιογράφοι του @@@@@@ και ο @@@ ....οι άλλοι απο τώρα πρέπει να βρούν τρόπο να καλύψουν το 42% για να τους διώξουν κλωτσιδών όλους αυτους απο το δημοτικο συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα "παπάκια" (όλων των ειδικοτήτων), αξία "ανεκτίμητη" σε αυτή την πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή