Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Διαφωνεί ο Ι.Βοσκόπουλος…(video)

Διαφωνεί ο Ι.Βοσκόπουλος με το νομοσχέδιο που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα καταθέσει η κυβέρνηση και θα ρυθμίζει τον τρόπο διεξαγωγής των επόμενων δημοτικών εκλογών. Δείτε τι δήλωσε στο παρακάτω video...


10 σχόλια:

  1. Λέλε πόσο ζορίζεσαι Βοσκέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα χωριά και τα τοπικά συμβούλια ήταν η τελευταία του ελπίδα. ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τα οργανα απο τον αγιο νικολαο χερι-χερι στο ποταμι και τερματισμος στο τσιφλικι.ολος ο συνδυασμος ομως.και μολις τερματισουν πιαστε τους με τα γιαουρτια και τα αυγα μπας και καταλαβουν οτι δεν ειμαστε μα.......κες .ουστ και ξανα ουστ και ξανα ουστ..........................................κομπογιανιτες.παχυδερμα ....................δεν βρεχει .σας φτυνουν.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γνωρίζει καλά ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί. Αλλιώς δεν θα "άνοιγε" θέση για την Ζέτα στον Δήμο.. και ούτε θα απομάκρυνε τον Τραϊανό απ΄την πλευρά του.. Έτσι κι αλλιώς αυτές οι δυο περιπτώσεις θα του στοίχιζαν πολύ ακριβά στις εκλογές. Το ξέρει όμως ότι δεν βγαίνει.. και με αυτές τις δυο κινήσεις προσπαθεί να εκδικηθεί τους επικριτές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στη φλωρινα δεν θα αλλαξει το υπαρχων συστημα γιατι εχει ενδοιασμους ο βοσκος.σε ολοι την ελλαδα θα ισχυει το νεο συστημα.εγω λεω να παμε να τον βγαλουμε σηκωτο απο τον δημο γιατι αυτος δεν εχει σκοπο να φυγει.εχει φαγωθει να αποκατασησει την μικρη βαρωνη.εαν ομως επιμενει τοσο πολυ για να ξαναβγει ισως αλλαξω γνωμη και τον ψηφησω.εμπος βοσκε μπροστα και μην μασας τιποτε.ενωμενοι χερι-χερι θα γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα.και@@@@@@@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η ζέτα θα τον βγάλει μαζί με την μαμάκα της.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε δεν πάτε καλά εσείς ρε.. η περίπτωση του Βοσκόπουλου δεν είναι για αστεία όπως την βλέπετε μερικοί και γράφετε ότι να΄ναι.. για να γελάσουμε δήθεν. Είστε ασόβαροι γκαζοτενεκέδες, και γι΄αυτό σας τα κάνουν αυτά μερικοί Βοσκοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για γελια και για πολλα γελια ειναι η ιστορια μαστορα.τωρα αν εσυ την βλεπεις σοβαρη και σοβαρα αυτα που γινονται στην πολη μας και τον νομο μας εχεις ενα επιπεδο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.προφανος εισαι σοβαρος γκαζοτενεκες και θα εχεις και καπακι.η μπορει να εισαι γκιουμι απο αυτα που ζεστεναμε νερο για να πλενουμε τα ποδια μας και τον κ...ο μας.ξεγανοτε!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε σπίτι να κάνεις καμιά τυρόπιτα ρε μυζήθρα απ΄τη Φλώρινα.. και πλύνε και κανά πιάτο.. δούλε του Βοσκόπουλου..

      Διαγραφή
  9. ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΑΞΟΥΝ.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή