Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

28 Οκτωβρίου στη Φλώρινα (φωτορεπορτάζ)






























6 σχόλια:

  1. ante re mou bgalate tous fitites simera ine etniki giorti ntropi sas na kanete silalitiria AISXOS!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά για την μέρα!!! Ζήτω το "ΟΧΙ"...Μπράβο σε όλους!!! Πολλά μπράβο στην μπάντα της Φλώρινας και στους 2 μαέστρους!!! Βλέπω βρήκατε και αντικαταστάτοι...!!! Υ.Γ. Άσε ένα μήνυμα στους αρχιμουσικούς: Πολλά χαιρετίσματα από τον Κατσέτο...!! Πολλά χαιρετίσματα στην όμορφη πόλη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. esu sto prwto sxolio..an eisai flwriniwths eisai h ntroph ths flwrinas..xwris tous foithtes tha eiste ena kwloxwri... emeis prwth timame tous pesontes gia thn Ellada.. AISXOS eisai esu... oust..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και πολύ περισσότερο του Λυκείου, εκπαιδεύονται για να γίνουν σε ένα έως τέσσερα χρόνια Έλληνες πολίτες, ισότιμοι και ισόνομοι με όλους τους άλλους. Αλλά τι πολίτες παράγει το σημερινό σχολείο της Β' βαθμίδας; Πολίτες με δικαιώματα και χωρίς καμία υποχρέωση; Πολίτες χωρίς καμία διακριτή υπευθυνότητα; Μήπως πρέπει να τους μάθουν κάποτε οι καθηγητές τους ότι η παρέλαση μιας εθνικής επετείου διαφέρει κατά πολύ από την παρέλαση του καρνάβαλου; Οι αρμόδιοι καθηγητές δεν μπορούν να πετύχουν έναν καθώς πρέπει βηματισμό; Επιτρέπεται ο κάθε μαθητής - μαθήτρια να ακολουθεί δικό του / της βηματισμό; Αυτό δεν είναι απαξίωση της επετείου και όσων αυτή η επέτειος πρεσβεύει; Επί πλέον την επόμενη ημέρα τους πηγαίνουν και εκδρομή ως επιβράβευση για την όμορφη παρέλαση. Έτσι ολοκληρώνεται η προσβολή προς την εθνική επέτειο. ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις 27 Απριλίου 1941 οι Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Αθήνα. Η συγγραφέας Πηνελόπη Δέλτα αυτοκτονεί μη μπορώντας να αντέξει την κατάκτηση της Πατρίδας της. 2013. Εξήντα δύο (62) χρόνια αργότερα, ο δισέγγονός της πρωθυπουργός της Ελλάδος, παραδίδει την Ελλάδα στους Γερμανούς. ΑΝΑΞΙΟΣ απόγονος ΠΑΝΑΞΙΑΣ προγόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ Ο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΤΗΝ 1Η ΦΩΤΟ...

    ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙ "ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ Η "ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ " ΤΗΣ ΠΣΚ!!!




    Α ΚΑΙ ΕΚΕΊΝΟ ?

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ...ΑΜΕΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ..ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ..ΌΠΩς ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 40 -ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΕ....ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΕΔΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ..ΕΚΕΙ ΓΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ...



    ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ Η ΧΑΡΑΔΡΟΥΠΟΛΗ..ΓΙΑΥΤΟ ΙΚΡΑΖΩ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ..ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ..


    ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ? ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΈΛΕΓΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΟΓΟΥΛΗΣ ΣΕ ΚΆΠΟΙΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ....

    ΕΝΑΣ ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή