Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η αλήθεια για την ανάκληση των παραιτήσεων των δημοτικών συμβούλων

Επειδή το ψέμα και η αλήθεια, έχουν γίνει εδώ και τρία χρόνια, έννοιες συνώνυμες, κι ο ασύστολος λαϊκισμός στα λόγια και στα έργα του Δήμαρχου Ιωσηφίδη, μπορούν να αποπροσανατολίσουν και τον πιο πληροφορημένο Δημότη:

Θεωρήσαμε απαραίτητο, σαν αντιπολίτευση (μείζονα και ελλάσονα), να διευκρινίσουμε τη θέση μας στο ζήτημα των παραιτήσεων και της ανάκλησής τους.
Επιμέναμε ανένδοτοι μέχρι τέλους, στις παραιτήσεις μας (αφού ομόφωνα τις είχαμε αποφασίσει) εφόσον βέβαια αυτές, δέσμευαν σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.
Η εκ του πονηρού, θεατρική υπαναχώρηση του Δημάρχου Ιωακείμ Ιωσηφίδη και των Συμβούλων της Δημοτικής Αρχής και η ανάκληση των παραιτήσεών τους, μας εξέθεσε άμεσα στον κίνδυνο της έκπτωσης από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, γεγονός που θα βόλευε αφάνταστα, την άνευ ελέγχου διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων απ’ την παρούσα  Δημοτική Αρχή.
Στο ζήτημα της αμφισβητούμενης από εμάς, παραίτησης του Δημάρχου, και σίγουρα ύστερα από πληροφόρησή του ότι ερευνούμε το θέμα, υπέβαλλε την παραίτησή του, μετά από 22 μέρες από την παραίτηση όλων των Δημοτικών Συμβούλων. (19/08 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, 12/09 ο Δήμαρχος). Ένα ακόμη γεγονός που καταδεικνύει, τη γνωστή πλέον, ανειλικρίνειά του.
Η αμετροέπεια, η υποσχεσιολογία και ο παραλογισμός του κύριου Ιωσηφίδη, που στην ίδια συνεδρίαση, ανακοινώνει τεράστια μείωση των κεντρικών πόρων του Δήμου και παράλληλα, έργα της τάξης των 60 εκατομμυρίων(!), μόνο σαν αστείο ανέκδοτο μπορεί να χαρακτηριστεί.
Δυστυχώς για τον τόπο μας, στη δύσκολη αυτή περίοδο της πατρίδας, είχε στο τιμόνι του, τη χειρότερη εκπροσώπηση.
               Κώστας Θεοδωρίδης                                      Φίστας Δημήτριος
    για την Μείζονα Αντιπολίτευσης              για την Ελάσσονα Αντιπολίτευση


Η Υπ’ αρ. πρωτ.: 54800/2698 25-09-2013 Έγγραφης Ενημέρωσης της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας κ. Ευταξά Βασιλικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου