Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Το πυροτέχνημα του Δημάρχου για τον Τοπικό Πόρο και η πραγματικότητα στο Αμύνταιο

Επειδή το ψέμα και η αλήθεια, έχουν γίνει εδώ και τρία χρόνια, έννοιες συνώνυμες, κι ο ασύστολος λαϊκισμός στα λόγια και στα έργα του Δήμαρχου Ιωσηφίδη, μπορούν να αποπροσανατολίσουν και τον πιο πληροφορημένο Δημότη, θεωρήσαμε απαραίτητο, σαν αντιπολίτευση (μείζονα), να διευκρινίσουμε τη θέση μας στο ζήτημα του Τοπικού Πόρου, τα εξής:

Ειπώθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου από το Δήμαρχο, ότι …ο Θεοδωρίδης ψήφισε στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων, για τον Τοπικό Πόρο, ενάντια στο συμφέρον του Δήμου μας!!!
Μόνο ένας ανόητος, αυτοκαταστροφικός, που διετέλεσε όμως δύο τετραετίες Δήμαρχος αυτού του τόπου και διεκδικεί με αξίωση μια νέα θητεία στο Δήμο, θα ψήφιζε κόντρα στο συμφέρον του Δήμου που πολιτεύεται.
Απέναντι στην ανερμάτιστη και ακατάσχετη απαίτηση στον Τοπικό Πόρο που βάζει όλη σχεδόν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρώτου και δεύτερου βαθμού, απέναντι στο Δήμο μας (πρακτική με την οποία πολιτεύεται ο κύριος Ιωσηφίδης και τα αποτελέσματά της ήδη τα υφιστάμεθα), εμείς πολιτευόμαστε με οδηγό τη λογική, το μέτρο, τη σύνεση, το δίκαιο, τη συνεργασία των Αυτοδιοικητικών Παραγόντων, που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για το Δήμο και το Δημότη.
Δυστυχώς για τον τόπο μας, στη δύσκολη αυτή περίοδο της πατρίδας, είχε στο τιμόνι του, τη χειρότερη εκπροσώπηση.
Κώστας Θεοδωρίδης
για την Μείζονα Αντιπολίτευση





1 σχόλιο:

  1. Ποιος μιλαει για ψεματα? αφου μονο αυτα και οι ψευδαισθησειςτου, τον τρεφουν????? ουαι ημιν γραμματεις και φαρισσαιοι υποκριτες........ Γιαννης Σταιος οδοντιατρος π.δημαρχος Αμυνταιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή