Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση για τις ανάγκες του Γηροκομείου






8 σχόλια:

  1. Οι ιερεις του Νομου γιατι δε βοηθουν το Γηροκομειο???τοσα πληρωνονται....Αντι να βοηθησουν αυτοι τα γεροντακια εκει μεσα εκτος απο τους συγγενεις που βοηθουν
    τους δικους τους ανθρωπους ζητουν αρωγη απο τον κοσμο που δεν εχει να φαει????Ενα κοινωνικο παντοπωλειο γιατι μεχρι τωρα δεν
    εχουν αξιωθει να κανουν για να
    προσφερουν τροφιμα σε οικογενειες της Φλωρινας με τα απαραιτητα τροφιμα που δεν τα βγαζουν περα οικονομικα και το εχουν πραγματικα αναγκη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ οι ιερείς και οι ναοί προσφέρουν πολλά στην κοινωνία. Δίνουν μηνιαία βοηθήματα σε απόρους, σπουδάζουν άπορα παιδιά, πληρώνουν ενοίκια και ηλεκτρικό, δίνουν ξύλα κ.τ.ο.
      Για το θέμα του γηροκομείου δε φταίνε ούτε οι ιερείς ούτε οι ναοί. Η μητρόπολη, και συγκεκριμένα κάποιοια πρόσωπα, καλό θα είναι να κάνουν ορθολογικότερη διαχείριση, κόβοντας περιττές δαπάνες. Και ο νοών νοείτω...!

      Διαγραφή
  2. H ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ 4Ε ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ?? ΜΗΠΩΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 7-8 ΧΙΛΙΆΔΕΣ? ΑΠΛΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις ήλθε ο Καντιώτης στην Φλώρινα απ το μηδέν έφτιαξε τόσα και τόσα ιδρύματα, φιλόπτωχα, οργάνωσε αποστολές βοήθειας στο εξωτερικό και τόσα άλλα που θα μας πάρει μέρες να τα απαριθμούμε.
    Οι διάδοχοί του αν έκαναν οικονομία και δεν ξόδευαν τόσα λεφτά στις φιέστες και τα συνεχή ταξίδια του πρωτοσύγγελου δε θα χρειάζονταν να βγάζουν δίσκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ.
    Ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ πάτερ Αυγουστίνε! Αυτοί που σε διαδέχτηκαν έμειναν με τις δημόσιες σχέσεις κι ούτε ένα επισκοπείο τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν! Και κοντεύει να κλείσει και το γηροκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δώσουν εδώ και τώρα απολογισμό για τα έξοδα διαμονής και διατροφής των δεσποτάδων που καλούν κάθε λίγο και λιγάκι.
    Να μη ρωτάμε τους ξενοδόχους!!!
    Επί Αυγουστίνου πάντως αυτά δε γίνονταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή