Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ενημέρωση από τη νοσοκομειακή επιτροπή γιατρών του Γ.Ν.Φλώρινας

Σε συνέχεια της πρόσφατης συνέντευξης μας στα ΜΜΕ της πόλης μας για τα προβλήματα λειτουργιάς  του νοσοκομείου μας, σας ενημερώνουμε ότι στην πρόσφατη προκήρυξη θέσεων επικουρικών γιατρών (με σύμβαση), από τις τρεις θέσεις που ήταν αμέσου προτεραιότητας και είχαν ζητηθεί,
προκηρύχτηκε μόνο η θέση για την μονάδα τεχνητού νεφρού και αγνοήθηκαν οι θέσεις σε δύο βασικότατες κλινικές (Μαιευτική-Γυναικολογική, Χειρουργική) με αποτέλεσμα  να προκύπτουν σοβαρά προβλήματα στη συνέχιση της ασφαλούς λειτουργίας τους. Έτσι παρά τις περί του αντιθέτου  διαβεβαιώσεις των αρμόδιων και τις κραυγές  του υπουργού μας, το νοσοκομείο μας όπως και όλο το ΕΣΥ συνεχίζει την κάθοδο  προς όλο και πιο δύσκολα μονοπάτια.

       Από την νοσοκομειακή  επιτροπή γιατρών  του Γ.Ν.Φλώρινας

3 σχόλια:

  1. ΝΔ δε θελαν οι Φλωρινιώτες? Ορίστε! όλη δική σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΠΡΙΒΕ ΚΑΛΥΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί αναγνώστες
    Νομίζω ότι πρέπει να ιδρύσουμε μία κίνηση φίλων του νοσοκομείου και να αρχίσουμε όπως κάποτε στο τραίνο να μαζώξουμε μαζικά κανα 13 000 τουλάχιστον υπογραφές να βγούμε στο κανάλια του Καρυπίδη να μιλήσουμε .Δέν πάει άλλο αυτό που συμβαίνει ..... Την ιδρυτική πράξη φίλων του νοσοκομείου προτείνω να την κάνουμε στην οδό ονείρων μακράν και πέραν απο κομματικές κορδέλες και πολιτικους φιόγκους..Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ και μάλιστα εδώ στην Φλώρινα έχόυμε θρηνήσει πολλά θύματα της επαίσχυντης αδιαφορίας κάποιων. Επιτέλους πρέπει κι εμείς οι απλοί πολίτες να σηκωθούμε απο τους αναπηρικους μας καναπέδες ( πρίν μας σηκώσουν οι τραυματιοφορείς του εκαβ) να βγούμε να σπρώξουμε το κάρο για να ξεκολλήσει απο τον βούρκο και να έρθουν γιατροί άμεσα στην Φλώρινα που τόσο αγαπάμε. Καιρός να το δείξουμε στην πράξη......Ιδού η Ρόδος Ιδού και το Πήδημα ( λαική παροιμία)

    Ο Ιστιοπλόος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή