Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο Στ.Κωνσταντινίδης για τις απαλοτριώσεις Κλειδίου - Λεβαίας

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Φλώρινας κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, με τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη και εκπροσώπους των κατοίκων Κλειδίου και Λεβαίας συμμετείχαν σε σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με τον Υφυπουργό κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Κώστα Δόλογλου.
Μετά το πέρας ο κ. Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πριν από λίγη ώρα τελείωσε η σύσκεψη στο Υπουργείο σχετικά με την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τις απαλλοτριώσεις στα ορυχεία Κλειδίου και Λεβαίας. Από τη σύσκεψη  αυτή, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, μπορώ να εκφράσω την ικανοποίηση μου διότι καταλήξαμε σε συμφωνία για ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων έτσι ώστε να ανοίξουν τα ορυχεία και να λήξει η ιδιότυπη ομηρία των κατοίκων της περιοχής, να τονωθεί η αγορά εργασίας καθώς και να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη προμήθεια της ΔΕΗ με λιγνίτη από τα τοπικά ορυχεία
Όλο το επόμενο διάστημα θα παρακολουθώ από κοντά τις διαδικασίες με σκοπό να επιταχυνθούν και να ολοκληρωθούν χωρίς προβλήματα».

3 σχόλια:

  1. ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στάθη είσαι τελειωμένος. τα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΄και το ανύπαρκτο έργο σου ,το βολεμα των στενών φίλων σου και η αδιαφορία σου για την Φλώρινα και τα προβλήματα της θα πληρωθεί σύντομα με ένα ηχηρό ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στάθη είσαι τελειωμένος οχι Δήμαρχος ούτε κλητήρας θα εκλεγείς. πάντα ψηφίζεις κόντρα στα συμφέροντα της Φλώρινας. Τα ναι σε όλα εδώ πληρώνονται. Στάθη οι 4000 που αυτοκτωνησαν συμπεριλαμβάνονται στις απολύσεις που ζητά η τρόικα; Τους άστεγους, τους άνεργους τους άρρωστους που δεν βρίσκουν φάρμακα, τα υπερήφανα γηρατεία που δεν μπορούν να επιβιώσουν κ.λ.π τουσ πιάνουν τα νέα μέτρα τους περιμένει και άλλη τιμωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή