Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικα Στολίδια από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου

Πιστοί στο ραντεβού μας, συγκεντρωθήκαμε γονείς και παιδιά το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο σχολείο μας και με χαμόγελο, διάθεση και φαντασία κατασκευάσαμε τα στολίδια για τις γιορτές των Χριστουγέννων
και της Πρωτοχρονιάς. Μια εκδήλωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίστηκε φέτος με μεγαλύτερη επιτυχία.
Οι γονείς και τα παιδιά του σχολείου κατασκεύασαν στολίδια με υλικά που είχε προμηθευτεί ο σύλλογος ή με υλικά που προτίμησαν να φέρουν οι ίδιοι από το σπίτι τους. Τα «δεντράκια» που περίμεναν να στολιστούν από κάθε τάξη, μπορούσαν ευτυχώς να αντέξουν το βάρος των αμέτρητων κατασκευών που ετοιμάστηκαν. Κάθε λογής στολίδια, με δημιουργικότητα, γέλια, πειράγματα και με ευχές για τις γιορτές γέμισαν την αίθουσα της εκδήλωσης. Η έκθεση των δημιουργημάτων θα συνεχιστεί στο σχολείο και όποιος επιθυμεί μπορεί να την επισκεφθεί τόσο για να πει έναν καλό λόγο στους δημιουργούς όσο και για και να πάρει ιδέες για τα δικά του στολίδια.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου σας εύχονται ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
Με τις θερμότερες ευχές

Το Δ.Σ. του Συλλόγου









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου