Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Συγχαρητήριες Επιστολές στο Σύλλογο Θεσσαλών & Φίλων Ν.Φλώρινας




Για την εξαιρετική αναβίωση Εθίμων και Παραδόσεων των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων της Πατρίδας μας και ειδικότερα της Θεσσαλίας, σας συγχαίρουμε και ευχόμαστε συνεχείς παρόμοιες επιτυχίες απαραίτητες για τη διατήρηση των στοιχείων που δένουν και δυναμώνουν τόσο τους συμπατριώτες Θεσσαλούς που ζουν σε όλη την Ελλάδα αλλά κυρίως ζουν στις μακρινές αποστάσεις και άκρες όλης της Γης.
Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ", έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη γνωστοποίηση στους απανταχού Θεσσαλούς, δραστηριοτήτων που ξαναζωντανεύουν τις Θεσσαλικές μας ρίζες και αναθερμαίνουν την Παγκόσμια συνύπαρξή μας, την πολιτιστική μας δύναμη και επικοινωνία.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, το υλικό των εκδηλώσεών σας θα σταλεί σε Ομοσπονδίες και Συλλόγους Θεσσαλών εντός και εκτός Ελλάδας.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Πορνάρας
Τορόντο-Καναδάς

Η Γεν.Γραμματέας
Ρένα Γούλα-Ντόντου
Αθήνα- Ελλάδα



Νιώθουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, στην Πρόεδρο και Μέλη του Δ.Σ., τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου Θεσσαλών & Φίλων Νομού Φλώρινας και σε όλους όσους συνέβαλαν - εργάστηκαν για την αναβίωση  του Θεσσαλικού Χριστουγεννιάτικου εθίμου της "Γουρουνοχαράς" στην πόλη της Φλώρινας.
Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο – διάθεση - όρεξη και μεράκι την προσπάθεια διατήρησης των ηθών, εθίμων και των παραδόσεων του τόπου που μας γέννησε.
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ο Πρόεδρος
Στέφανος Κούτρας

ο Γεν.Γραμματέας
Ηλίας Ντούβλης

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΑ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΧΑΡΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ.ΑΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή