Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Η Ρίκη Καλυβιάνου στην 8άδα του Μεσογειακού Κυπέλλου!

Πολλά και σημαντικά συνέβησαν το περασμένο Σ/Κ για την οικογένεια του Ο.ΞΙ.Φ. Συνολικά 3 αποστολές οργάνωσε και εκτέλεσε ο Όμιλος στους 3 ορίζοντες της Ευρωπαϊκής Επικράτειας,  με την Μοσχοπούλου στην Σουηδία, τον Ρεπάτση και την Γεροσίδερη στο Παρίσι και τους
Τσώκα Α., Καλυβιάνου και Μπαντίκη στην Ιταλία.
Μεγάλη στιγμή για την Ρίκη Καλυβιάνου και τον Ο.ΞΙ.Φ. η είσοδος της στην 8άδα του Μεσογειακού Κυπέλλου στην κατηγορία -20 του Ξίφους Μονομαχίας. Μετά την εκπληκτική παρουσία της στους προκριματικούς ομίλους, νίκησε την Αλγερινή El Faroui 15-14 και «κέρδισε» την παρουσία της στην 8άδα των Αγώνων.
Άριστη και η εμφάνιση της Νέλης Γεροσίδερη στον Μαραθώνιο ξίφους ασκήσεως στο Παρίσι με συνολικά 8 νίκες και κατάταξη 79η στις 271 συμμετοχές!
Πολύ δυνατά έχει μπει η Θεσσαλονίκη και το TFC στην διεθνή σκηνή του αθλήματος. Μετά την ανάληψη σημαντικότατων εθνικών αγώνων, την ανάληψη της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου -20 τον Οκτώβριο του 2014, ο Πρόεδρος της ΕΟΞ κος Εμ. Κατσιαδάκης έθεσε την υποψηφιότητα της για την ανάληψη την ευθύνη διοργάνωσης του Μεσογειακού Κυπέλλου του 2016!
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 τα ερχόμενα 2 Σ/Κ στην Αθήνα.
Τέλος ανακοινώθηκε από την ΕΟΞ η κατάταξη των σωματείων βάση των συμμετοχών σε επίσημους αγώνες με τον Ο.ΞΙ.Φ. να δεσπόζει στην 2η θέση με 83 αθλητές και αθλήτριες.    

Από Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου