Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίαση Τσιώκα, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ της ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ


Το κείμενο γράφτηκε με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση του κ. Τσιώκα ως υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας. Η δομή του έχει μορφή σχολίων, αφού κρίνεται περιττή η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ με τη μορφή αποδεικτικών επιχειρημάτων με το καταρρέον Πα.Σο.Κ.. Το μόνο που μπορώ να πω ως συνολική κριτική της τοποθέτησης είναι ότι αποτελεί μια ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ που ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να κρύψει την ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
Το Πα.Σο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ διασπασμένο και ΤΡΑΓΙΚΟ!!

 Ολόκληρη η ομιλία: 


Ακολουθούν απόψεις που στέκονται σε λεγόμενα του ίδιου του κ. Τσιώκα με βάση την ομιλία του, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ οι ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ που ΕΧΕΙ να δώσει στο Φλωρινιώτικο λαό, απαντήσεις σε ερωτήματα που συνέτριψαν τον κομματικό του φορέα και σίγουρα βαραίνουν και τον ίδιο προσωπικά.

(00:18) Το Πα.Σο.Κ. ΔΕΝ είναι μια διαδρομή που ξεκινάει σήμερα, είναι η πιο λερωμένη πορεία του ΧΘΕΣ.

(00:44) Προφανής η ΑΓΩΝΙΑ ΟΧΙ για μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, αλλά για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ενός πολιτικού πτώματος που ασέλγησε πάνω στον ελληνικό λαό.

(01:56) Μεράκι για τα κοινά το Πα.Σο.Κ., το κόμμα που κατάφερε να μετατρέψει ανιδιοτελείς αγωνιστές του πολυτεχνείου σε λαμόγια - πρασινοφρουρούς.

(02:31) Επειδή αναφέρει αρκετές φορές το ζήτημα της Διαφάνειας, τιμιότητας, καθαρότητας κτλ. Έχει ενδιαφέρον να τοποθετηθεί ο εκπρόσωπος της κομματικής οργάνωσης του Βενιζελικού Πα.Σο.Κ. σε επίπεδο Φλώρινας για τη ΖΗΜΕΝΣ, τα εκατομμύρια του Τσουκάτου, τον Τσοχατζόπουλο, τα υποβρύχια που γέρνουν κτλ.

(02:39) Μέσος κ απλός - καθημερινός άνθρωπος ο πλέον ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ υποψήφιοςο τοπικός «ανθυπασπιστής» του Βενιζελικού Πα.Σο.Κ.!!!

(03:39) ΔΕΝ έχουν όλες οι ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ευθύνες για την ΚΡΙΣΗ, ΔΕΝ θα «πολτοποιηθούν» οι ιδέες για να «ξεπλυθεί» το Πα.Σο.Κ..

(04:50) ΔΕΝ μπορεί να γίνει σύνθεση κ. Τσιώκα όλων των απόψεων, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ που είναι σε εφ' όλης της ύλης ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. Π.χ. με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ του; Διαγραφή ή αποπληρωμή του ΧΡΕΟΥΣ; Με τα Μονοπώλια ή με το ΛΑΟ;

(05:45) Ακόμη ένας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!! Αλήθεια ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ δεσμεύεται από κάποια ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, από την ΠΟΡΕΙΑ του ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, από το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ; Αλήθεια στη Νομαρχιακή του κόμματος ΔΕΝ δίνει λογαριασμό;

(08:51) ΓΙΑΤΙ η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ έγινε ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ κ. Τσιώκα; Π.χ. τα σχολεία να μην έχουν θέρμανση, έχουν όλα αυτά σχέση με την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΧΝΑ τα ΒΑΦΤΙΣΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

(09:45) Λοιπόν για να τελειώνουμε, ο κ. Τσιώκας πιστεύει πως ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΛΑ τα αντιλαϊκά μέτρα που μας «ανάγκασε» η ΤΡΟΊ'ΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ  να αυτοχειριαστεί ο λαός πληρώνοντας τα σπασμένα των Τραπεζιτών κ Βιομηχάνων... Οπότε ΑΝΑΓΚΑΙΟ και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

(12:12) Το Πα.Σο.Κ. ΔΕΝ χρειάζεται να πάρει το κλειδί που ξεκλειδώνει τη σωστή πόρτα, άνοιξε τις πύλες με τον εχθρό να είναι «προ των πυλών», άνοιξε και την κερκόπορτα για να υπονομεύσει κάθε προσπάθεια αντίστασης στην επελαύνουσα βαρβαρότητα.

(13:17) Ο κ.Τσιώκας μας λέει «προέρχομαι από το Πα.Σο.Κ. και κάποια στιγμή πιστεύω ότι αυτό το κόμμα αναμόρφωσε τη χώρα.» Μαζί με τις αναγκαίες διαφωνίες φυσικά!!! Ο λόγος στο Φλωρινιώτικο λαό που ΔΕΝ μπορεί να μην «ξεχρεώσει» πολιτικά την αναμόρφωση των Χρηματιστηρίων, των Μνημονίων, της Ολυμπιάδας, του «ΝΑΙ» στο σχέδιο ΑΝΑΝ και πολλών άλλων ων ουκ έστιν αριθμός.

Υστερογραφικά:
(09:40) ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ που ΕΘΕΣΕ ο κ. Τσιώκας ήταν το ερώτημα με το αυγό και την κότα!!!!
Προφανώς και το ΑΥΓΟ έκανε την ΚΟΤΑ είναι η απλή εξελικτική πορεία που απέδειξε ο Δαρβίνος. Κάποιο ζώο γέννησε το τελευταίο αυγό που η εξέλιξη μετέτρεψε σε κότα. ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ πολλές μικρές ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ σωρεύονταικαι μετατρέπονται σε μια νέα ΠΟΙΟΤΗΤΑ, δηλαδή από τη μητέρα του ΑΥΓΟΥ σε ΚΟΤΑ.
Αυτά για όσα ειπώθηκαν, αποτελεί όμως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ΔΕΝ βρήκε να πει ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, είναι μάλλον κομμάτι της συμφωνίας σιωπής της ΤΟΠΙΚΗΣ δικομματικής Κυβέρνησης Ν.Δ. + Πα.Σο.Κ.!!!
Τζώτζης Βασίλης

14 σχόλια:

  1. Το ΠΑΣΟΚ γέννησε τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ
    ή
    η ΔΙΑΦΘΟΡΑ γέννησε το ΠΑΣΟΚ

    ΙΔΟΎ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και στη δεύτερη περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι όχι μόνο δεν διέλυσε η έστω φρέναρε τη διαφθορά, αλλά τουναντίον την γιγάντωσε.

      Διαγραφή
  2. τζώτζη ρούφα το αυγό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν νομίζεις ότι έτσι απάντησες στο Τζώτζη είσαι για κλάματα

      Διαγραφή
  3. Κύριε Τζώτζη, είσαι πολύ μακρυά νυχτωμένος ! Ο ελληνικός καός γνωρίζει το τεράστιο έργο του! Βεβαίως έγιναν και λάθη και δυστυχώς κλεψιές και μάλιστα μεγάλες! Όμως επειδή κάποια άθλια υποκείμενα έκλεψαν είναι το όλο ΠΑΣΟΚ καταδικαστέο; Υπάρχει εργο του ΠΑΣΟΚ που και οι πολιτικά αντίπαλοι αναγνωρίζουν, εσείς πως το μηδενίζετε! Αναγνωρίζω το θάρρος της γνώμης σας, αλλά τα όσα γράφετε δεν αγγίζουν την αλήθεια σε κανένα σημείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ελληνικός λαός ακριβώς επειδή πλέον γνωρίζει το τερατώδες τεράστιο έργο του, το έφερε στο 4%.

      Διαγραφή
    2. Ο υποψήφιος Δήμαρχος...τον οποίο και γνωρίζω δεν έδωσε τον ύψιστο αγώνα για την ανάδειξη του "Μέγα Σωτήρα" ως πρωθυπουργού της χώρας...με την γνωστή συνέχεια την οποία τώρα ο υποψήφιος κάνει γαργάρα με φιλοσοφικά ερωτήματα περί ορνίθων...Ο Λιγνός και ο φίλος του ο Χοντρός δεν μας οδήγησαν με μεγάλη ευκολία στα δόντια των Ευρωπαίων. Δεν φταίνε οι ξένοι όπως ισχυρίζεται ο υποψήφιος για να εξαγνίσει τα αφεντικά του...Αυτοί φταίνε αγαπητέ υποψήφιε και εσύ παραμένεις ένας τροχός στην καταστροφική τους άμαξα...Τα υπόλοιπα περί ανεξάρτητου...όλοι μαζί...και άλλα τέτοια δεν πείθουν. Η υποψηφιότητα είναι καθαρά κομματική(Νέο(α) Δημοκρατικό Πασοκ) δυο δυο σαν τους χιώτες

      Διαγραφή
  4. τοπική δικομματική κυβέρνηση; Καν το λίγο ποιο απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5% και πολύ θα πάρει. Neeext...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιοι μερικοι απο το πασοκ εκλεψαν? να δουμε το ποθεν εσχες και μερικων αλλων που μας το παιζουν οτι ειναι καθαροι? 5%? ουτε στα πιο τρελλα ονειρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα για να καταλάβω κ. Τζώτζη. Ποιος σου φταίει; Το ΠΑΣΟΚ ή ο Τσιώκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πασοκ καταδικαζει τον τσωκα ακομη και αν ως ανθρωπος διαθετει καλα χαρακτηριστικα. Ανθρωποι που συμμετειχαν σε κομματα και παραταξεις, οχι μονο πασοκ, που κατασπαταλησαν δημοσιο χρημα και μας οδηγησαν στην απογνωση δεν εχουν θεση στην πολιτικη σκηνη. Ο νεος δημαρχος πρεπει να μην εχει καμμια ενεργη παρουσια με τα κομματα της συγκυβερνησης και να μην εχει εξαρτησεις απο πολιτικα γραφεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρετε...μπορεί να δούμε το ίδιο σήριαλ με καινούργιους ηθοποιούς που ''ΔΕΝ'' προέρχονται από κομματικά γραφεία...Αυτό θέλουν άλλωστε ...καινούργια πρόσωπα με τις ίδιες πολιτικές κρυμμένες από πίσω, που θα ξεγελάσουν για μια ακόμα φορά τον κόσμο.

      Διαγραφή
  9. Δεν μπορώ να κατανοήσω ακόμα τον λόγο της επίθεσης κύριε Τζώτζη. Θεωρώ οτι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράματα για να αφιερώσετε την φαιά σας ουσία απο το να αναλώνεστε σε μικροπολιτικές αναλύσεις του τι έκανε και τι δεν έκανε ενας υποψήφιος ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για αρνητικά σχόλια. Με γεια του με χαρά του που κατεβαίνει και ας δηλώνει και "ανεξάρτητος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή