Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Κοινοτοπία...

Υποκριτική, απαξιωτική, προεκλογική, ψηφοθηρική
Είναι  εκπληκτική η ευκολία με την οποία, ο Δήμαρχος κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδης, απαξιώνει τη νοημοσύνη, το κριτήριο και την προσωπικότητα των συνδημοτών μας, με την παραληρηματική επιστολή του (1), με την οποία γνωστοποιεί τη λειτουργία ξεχωριστής τηλεφωνικής γραμμής για την επαφή του Δημότη με το Δήμαρχο
αφήνοντας μήνυμα σε … τηλεφωνητή …
Έξοχη και πρωτότυπη … άμεση επαφή(!!!) :
«Μου στέλνετε φωνητικό μήνυμα … αυτομάτως … το απόγευμα το ακούω … επιλαμβάνομαι …»
Συγχαρητήρια κ. Δήμαρχε για την ιδέα σας!
Μπράβο για τη «δράση» για την οποία «κάθε Δήμαρχος και κάθε Δημοτική Αρχή» πρέπει να είναι περήφανοι!
κ. Δήμαρχε.
Αν θεωρείται ότι η «Γραμμή Πολίτη» 15383, έτσι όπως εσείς την περιγράφετε, είναι απευθείας επαφή Δημάρχου και Δημότη, ζείτε σε … αστεροειδή.
κ. Δήμαρχε.
Αν θεωρείτε, πως ο Δημότης με φωνητικά μηνύματα σε τηλεφωνητή, πιστεύει ότι επικοινωνεί με το Δήμαρχό του, είστε βαθειά νυχτωμένος.
κ. Δήμαρχε.
Αυτό που έπρεπε να γνωστοποιήσετε με την επιστολή σας ήταν, ότι ανοίγετε(;;;), επιτέλους μετά ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, διάπλατα την ερμητικά κλειστή θωρακισμένη πόρτα του γραφείου σας, που με πολλλή σπουδή εξοπλίσατε με πολυτέλεια και μεγαλομανία.

(1) Παρακάτω αυτούσια η επιστολή του κ. Δημάρχου (με έξοδα του δημότη)


ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Γρ. Νικολαϊδη 2 53200 Αμύνταιο, Τηλ.: 2386350100, FAX: 2386020021, Γραµµή Πολίτη: 15383
••
Φίλες και φίλοι,
Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσω μαζί σας με την παρούσα επιστολή για να σας γνωστοποιήσω μία ακόμα πρωτοβουλία μας, αυτήν της λειτουργίας ξεχωριστής τηλεφωνικής γραμμής, που έχει ως στόκο την απευθείας επαφή του Δημότη με τον Δήμαρχο.
Στο νέο αυτό τηλεφωνικό νούμερο (15383) μπορεί ο οποιοσδήποτε Δημότης του Δήμου μας να απευθύνει στον Δήμαρχο προβλήματα παραινέσεις και παράπονα, αλλά και σκέψεις, ιδέες και προτάσεις για δράσεις και έργα που θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.
Το νέο πενταψήφιο τηλεφωνικό νούμερο 15383 θέλω να γίνει ο πυλώνας της άμεσης επικοινωνίας μεταξύ εμού και του καθενός από εσάς. Αφήνοντας το μήνυμα σας στον τηλεφωνητή μπορείτε να με ενημερώσετε προσωπικά για ότι εσείς κρίνεται σημαντικό. Αυτομάτως την ίδια μέρα το απόγευμα επιλαμβάνομαι για το σύνολο των μηνυμάτων της ημέρας και άμεσα δίνονται οι σχετικές κατευθύνσεις για τις απαιτούμενες ενέργειες. Έτσι πλέον θα μπορείτε να αξιολογήσετε την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα μας σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και όχι μόνο.
Θεωρώ ότι είναι μία δράση από αυτές που κάθε Δήμαρχο και κάθε Δημοτική Αρχή πρέπει να είναι πραγματικά περήφανοι.
Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι είμαστε ο μοναδικός Δήμος της Δυτικής Μακεδονίας που έχουμε εγκαινιάσει μία τέτοια τηλεφωνική γραμμή που σκοπό έχει την άμεση επικοινωνία του Δημάρχου με τους Δημότες του Δήμου του.
Κοιτώντας; σας στα μάτια, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε στην κατεύθυνση της _ άμεσης επικοινωνίας. Παράλληλα με την βοήθεια σας θα προσπαθήσουμε να αναλάβουμε και άλλες τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, γιατί για όλους εμάς η αμεσότητα στην επικοινωνία είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της Δημοκρατίας και πρέπει να μετουσιώνεται με συγκεκριμένες δράσεις σε πράξεις. 
Τέλος και με την αφορμή της έλευσης του νέου έτους δράττομαι της ευκαιρίας; να ευχηθώ από καρδιάς στην καθεμία και στον καθένα ξεχωριστά υγεία , ευτυχία , προκοπή , ευτυχισμένο το 2014.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

2 σχόλια:

  1. περιεργο πραγμα βρε παιδια πως τους πιανει τους πολιτικους μας μια διαθεση για επικοινωνια οταν βαδιζουμε προς εκλογες ...λες να φταιει η ανοιξη για το οργιο αυτο αγαπης και επικοινωνιας προς εμας τους πολιτες και του ανελεητου ξεκατινιασματος μεταξυ τους ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκης Ιωσηφίδης,ο ανύπαρκτος δήμαρχος!Ο δήμαρχος των έργων,έργων στα ορυχεία της ΔΕΗ,μόνο προσωπικές βλέψεις,μόνο ενδιαφέρον η εταιρία του!Απαξίωσε τα πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή