Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Αστυνομικά Νέα


Σύλληψη ημεδαπού για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη στην Κρυσταλλοπηγή
Τις βραδινές ώρες της Πέμπτης στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν 46χρονο ημεδαπό για παράνομη μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας 38χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας,  μη νόμιμο μετανάστη.
Κατασχέθηκαν:
·         το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
·         τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και
·         το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


Συνελήφθη ημεδαπός για υπεξαίρεση στη Φλώρινα
Ως εργαζόμενος στα αστικά λεωφορεία υπεξαιρούσε το πρόστιμο
 που πλήρωναν οι επιβάτες που δεν είχαν εισιτήριο
Το πρωί της Πέμπτης στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αφαλείας Φλώρινας συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός, για υπεξαίρεση.
Συγκεκριμένα ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος οδηγός αστικών λεωφορείων, όταν εκτελούσε και χρέη εισπράκτορα, εισέπραττε από επιβάτες που δεν είχαν εισιτήριο, χρηματικά ποσά ως πρόστιμα, χωρίς να δίνει απόδειξη και να τα αποδίδει στην εταιρία ως όφειλε.
Όπως προέκυψε από τη περαιτέρω έρευνα, ο συλληφθείς κατά το χρονικό διάστημα που εργαζόταν στην εταιρεία, είχε υπεξαιρέσει με τον ίδιο τρόπο συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ περίπου.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας,  ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου