Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μπασκετικό τουρνουά "Ικάρων" Γιαννιτσών και "Shooters" Φλώρινας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το μπασκετικό τουρνουά στον Π. Μυλότοπο που διοργάνωσε η Ακαδημία "Ίκαροι" Γιαννιτσών με φιλοξενούμενους την Ακαδημία μπάσκετ" Shooters" από τη Φλώρινα,η οποία είναι και αυτή συνεργαζόμενη Ακαδημία με τον Πάοκ Θεσσαλονίκης, όπως και οι Ίκαροι.

. Οι δύο ομάδες αντάλλαξαν εμπειρίες και έφεραν το φίλαθλο κόσμο κοντά στο παιδικό μπάσκετ.
Πέντε ομάδες από πέντε διαφορετικές -ηλικιακά- κατηγορίες έλαμψαν με την παρουσία τους στο κλειστό γυμναστήριο και πήραν το χειροκρότημα του κόσμου που παρακολούθησε τους αγώνες.
Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε τους αγώνες:
Αγόρια 2003-2004
Κορίτσια 2002-2003
Αγόρια 2001-2002
Κορίτσια 1999-2000
Αγόρια 1999
Έτσι λοιπόν, ένα πολύβουο μελίσσι από παιδιά ,αγόρια και κορίτσια,έπαιξαν, συναγωνίστηκαν , γέμισαν από ζωντάνια και ενθουσιασμό το γήπεδο μπάσκετ και πρωταγωνίστησαν στην μαζική συμμετοχή, στη μαχητικότητα αλλά και στην τήρηση του ευ αγωνίζεσαθαι σ' όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του Σπόντη Νίκου,υπευθύνου της Ακαδημίας μετά το τέλος του τουρνουά "....Όπως πρίν από λίγο διάστημα έτσι και τώρα, έτσι και τώρα η Ακαδημία μας μας είχε το προνόμιο να φιλοξενήσει ένα σημαντικό τουρνουά Καλαθοσφαίρισης. Σ' αυτή τη γιορτή του μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού και νεολαίας , τα αγόρια και κορίτσια της ακαδημίας μας , χάρηκαν το παιχνίδι παίζοντας με δεκάδες άλλα παιδιά από τη Φλώρινα ,γεγονός που χαροποίησε τόσο τα ίδια και τους γονείς τους, όσο και μένα και τον συνάδερφο προπονητή Σερέτη Θεολόγο....
...Συγχαρητήρια στον υπεύθυνο των Ακαδημιών της Φλώρινας Μίμη Μαρκόπουλο και στα παιδιά του, που αγκάλιασαν μαζικά τη διοργάνωση, στους γονείς που εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά την Ακαδημία και την πόλη μας , και τέλος συγχαρητήρια σ' όλο το φίλαθλο κόσμο που παρακολούθησε αυτή την μπασκετική πανδαισία!...."
"....Με χαρά υποδεχθήκαμε τους "Shooters" στο "σπίτι " μας, που ανταποκρίθηκαν ευγενικά στο δικό μας τουρνουά...Ελπίζουμε να αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τη φιλοξενία μας και τα ίδια τα παιδιά να χάρηκαν τα παιχνίδια! Είμαστε πάντα δεκτικοί σε τέτοιες διοργανώσεις που κοινό στόχο έχουν τη διασκέδαση των αθλητών μέσα από το αγαπημένο τους παιχνίδι,την αγωνιστική δράση και τη συλλογή εμπειριών..Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μίμη τον Μαρκόπουλο που μπόρεσε και έφερε τόσα πολλά παιδιά!..Μου έκανε πραγματικά εντύπωση το όμορφο μπάσκετ που έπαιξαν οι αντίπαλοί μας, γεγονός που αντανακλά τη ποιοτική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία "shooters" .... Ραντεβού στην όμορφη ακριτική Φλώρινα!...' ( Σερέτης Θεολόγος)

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στους Shooters και ιδιαιτέρα στον αξιέπαινο προπονητή τους κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή