Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Β.Στάιος: πρακτική "Μαυρογιαλούρου" από τη δημοτική αρχή

Κύριε Πρόεδρε , Κύριε Δήμαρχε 
Τον τελευταίο μήνα σε τρεις συνεδριάσεις κλειθήκαμε να ψηφίσουμε 52 (!) θέματα για επιχορηγήσεις συλλόγων .
 Σαφώς , και το δηλώνω κατηγορηματικά αυτό ,  είμαι υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης και της συνεργασίας του Δήμου με όλους τους συλλόγους που παρουσιάζουν
δραστηριότητα και ενισχύουν τον πολιτισμό , τον αθλητισμό , τον τουρισμό , τις τέχνες και γενικά αναδεικνύουν ότι καλύτερο έχει ο τόπος μας  .
  Όμως διαφωνώ  με τον τρόπο και τον χρόνο που γίνονται .
 Εδώ και τρία χρόνια δια στόματος του επικεφαλής της παράταξης μας έχουμε καταγγείλει την προχειρότητα της Δημοτικής Αρχής με την οποία δίνει τα χρήματα όλων των δημοτών για επιχορηγήσεις συλλόγων .
 Έχουμε ζητήσει τον προγραμματισμό για ενισχύσεις , επιχορηγήσεις και συνδιοργανώσεις με τους συλλόγους  στην αρχή του κάθε έτους αφού είναι γνωστές οι δραστηριότητες τους  και την δημιουργία ενός κωδικού από τον οποίο θα χρηματοδοτούνται  οι συγκεκριμένες ανάγκες και οι τυχόν έκτακτες .
  Τώρα , ένα μήνα πριν τις εκλογές  οι επιχορηγήσεις θυμίζουν πρακτική "Μαυρογιαλούρου" που δείχνουν να εξυπηρετούν άλλου είδους  σχέσεις , μοιράζοντας δημόσιο χρήμα και εν μέσο της οικονομικής κρίσης αν μη τι άλλο προκαλούν και δημιουργούν ερωτηματικά .
  Σχετικά με τις απουσίες  Δημ. Συμβούλων της  μείζονος μειοψηφίας  σας δηλώνω τα εξής :
 Πέρα από τις ημέρες και ώρες που επιλέγετε να συνεδριάζει το σώμα , κάτι για το οποίο  έχω εκφράσει τις έντονες διαφωνίες μου παλαιότερα , σίγουρα δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε τέτοιες διαδικασίες , ευτελισμού του Δημοτικού Συμβουλίου  που υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών αλλά και την δική μας  .
Σας καλώ να  αναλογιστείτε τις ευθύνες σας . 

1 σχόλιο:

  1. Τέτοιας πολιτικής ποιότητας είναι η διαφωνίες σου για αυτό κατέληξες με το Στάθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή