Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Αδέσποτα και άλλα...........ζώα!

Πόλη: Φλώρινα
Γειτονιά: Πλατεία Αρχελάου
Ώρα: 14:00
Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε μία από τις καθημερινές βόλτες των αδέσποτων
που συχνάζουν στη γειτονιά μας. Στο σύνολο τα σκυλιά είναι 10. Κατάφερα να απαθανατίσω τα 6 από αυτά.
Λίγο μετά δύο κορίτσια τρέχουν τρομαγμένα.
Και μέσα σε όλα αυτά, οι γειτόνισσες τους ρίχνουν νερά από τα μπαλκόνια για να τα φοβίσουν. Μάλλον αυτές θα ήταν οι οδηγίες που δέχτηκαν από «ψηλά» για την αποτελεσματική καταπολέμηση του φαινομένου.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Κάτοικος της περιοχής

12 σχόλια:

  1. υπερβολες για ακομα μια φορα και αν τα κοριτσακια εμαθαν να φοβουνται τα ζωα τοτε δεν τους φταινε τα ζωα αλλα κατι μεγαλυτερα ζωα που τους λενε γονεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξερες πόσες φορές έχουμε δει γονείς, ηλικιωμένους, έφηβους και φοιτητές να τρέχουν μακρυά από τα σκυλιά.. Όταν τα σκυλιά είναι σε αγέλη μπορούν αν γίνουν πολύ επιθετικά.. Είναι ο γνωστός κανόνας της φύσης.. Και νομίζω ότι δεν χρειάζεται να γίνει επίθεση για να κινητοποιηθούν μερικοί..

      Διαγραφή
  2. Από γάτες μήπως την επόμενη φορά που είναι και πιό δύσκολο να αποθανατιστούν αλλά και είναι πιό πολλές??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν συμβεί κάτι σε εκείνα τα μικρά παιδιά που τρέχουν φοβισμένα κ. Δήμαρχε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη ;;;
    Εσείς;;;;;
    Ή ο νόμος, όπως μου είπατε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε λίγες μέρες μετά την επανεκλογή σας.
    Σ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ.

      Διαγραφή
  4. Πρώτον, δεν είδα κανέναν να πετάει νερό. Δεύτερον, δεν είδα κανένα σκύλο να κυνηγάει τα κορίτσια. Τρίτον, θα πρέπει να αναρωτηθούμε ποίος πραγματικά φταίει. Κατά τη γνώμη μου φταίνε αυτοί που υιοθετούν κουτάβια και μετά τα ξαποστέλουν στο έλεος της μοίρας τους επειδή βαρέθηκαν. Φταίει ο δήμος που δεν έχει χώρο να ζουν με ευπρέπεια τα ζωντανά. (φαντάζομαι οι πιο πολλοί συμφωνούν ότι το κυνοκομείο είναι κόλαση παρά μέρος ζωής). Φταίμε όλοι εμείς που δεν φροντίζουμε τα αδέσποτα. Είναι ζωντανά και όπως όλα πρέπει και αυτά να χαίρουν σεβασμού έστω και ελαχίστου. Φταίνε και οι κτηνίατροι που δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς για στείρωση όπως κάνουν άλλοι κτηνίατροι σε άλλα μέρη της χώρας μας. Κακή κάκιστη εικόνα για την πόλη μας και για τον πολιτισμό μας σαν Φλωρινιώτες. Ντροπή και αηδία μόνο. Αλλά ως συνήθως ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Μπράβο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAI ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΦΤΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είπε κανείς ότι φταίνε τα αδέσποτα.. Φταίει ο δήμος που δεν μεριμνά για αυτά και τα αφήνει στις γειτονιές... Δεν είναι ό,τι καλύτερο να γυρνάς το βράδυ στο σπίτι σου και σε ακολουθούν καθημερινά 6 μεγάλα σκυλιά.. Και ούτε είναι ωραίο κάτω από την πόρτα σου να κοιμούνται μέχρι και 10 σκυλιά. Και αυτό που λέω δεν είναι υπερβολή.. Όσο για τα νερά, κάποια στιγμή φαίνεται στο βίντεο ο βρεγμένος δρόμος.. Είχε γίνει αυτό πριν το βίντεο και συνεχίστηκε και μετά από αυτό.. Και γενικά το ότι δεν βλέπετε κάτι δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.. Η γειτονιά είναι εδώ, δεν φεύγει και σας περιμένει να έρθετε να διαπιστώσετε και μόνοι σας τι συμβαίνει καθημερινά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στον φούρνο με πατάτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι άσχετο είναι αυτό τώρα;; Ουσιαστική δράση από το δήμο θέλουμε που να διασφαλίζει την υγιή διαβίωση των πολιτών και έπειτα των αδέσποτων... Μην προσπαθείς να περάσεις άλλα μηνύματα βασιζόμενος στη συγκεκριμένη ανάρτηση.. Τουλάχιστον εγώ που ανέβασα το βίντεο και το κείμενο δεν επιθυμώ την κακοποίηση κανενός σκυλιού.. Κι αυτό θα ήθελα να γίνει σαφές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή