Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Διήμερο εμπειριών για τους νεαρούς αθλητές της ΓΕΦ στίβου στα σύνθετα

Στις 23-24/05/2014 διεξήχθη το διασυλλογικό πρωταθλήματα συνθέτων Παίδων/Κορασίδων και Ανδρών/Γυναικών στα Γιαννιτσά. Οι αθλητές της Γ.Ε.Φ. έδωσαν το παρόν στους αγώνες και κατάφεραν να
κατακτήσουν μια καλή θέση στην γενική κατάταξη. Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ αγωνίστηκε στο δέκαθλο ανδρών. Ο αθλητής παρόλο που αγωνιζόταν με πολύ μεγαλύτερους του κατέκτησε την 7η θέση  ¨σπάζοντας ¨ το ατομικό ρεκόρ του στα 8 από τα 10 αθλήματα. Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΚΗΣ αγωνίστηκε στην κατηγορία δέκαθλο παίδων κερδίζοντας την 7η θέση. Ο αθλητής ενώ τραυματίστηκε στο τέταρτο αγώνισμα δεν τα παράτησε και συνέχισε μέχρι το τέλος δίνοντας  μήνυμα στους  συναθλητές του και στο κοινό ότι ένας καλός αθλητής δεν εγκαταλείπει ποτέ έναν αγώνα. Στην κατηγορία των Κορασίδων (έπταθλο) συμμετείχε η ΝΕΟΚΑΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ και η ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΓΑΛΑΝΗ παίρνοντας την 9η και 10η θέση αντίστοιχα. Οι δυο αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους  εαυτό  πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις σε όλα τα αγωνίσματα των δυο ημερών.
Το Δ.Σ. και η προπονήτρια της ομάδας ΘΩΜΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ συγχαίρουν τους αθλητές και τους εύχονται καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου