Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Επιστολή του ΕΚΦ στον ΟΑΕΔ για τις αδιάθετες εργατικές κατοικίες στην Π.Ε. Φλώρινας

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε για την Π.Ε. Φλώρινας διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί εργαζόμενοι οι οποίοι  έχουν ανάγκη και θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό για την παραχώρηση από μέρους της διεύθυνσης σας των εργατικών κατοικιών που είναι αδιάθετες εδώ και πάρα πολύ καιρό (Δ.Δ. Λεχόβου, Δήμο Αμυνταίου και Δήμο Φλώρινας).
Είναι αδιανόητο σήμερα λόγο της μεγάλης οικονομικής κρίσης, όπου πραγματικά δεν υπάρχουν τα απαραίτητα κονδύλια για να
κατασκευαστούν νέες εργατικές κατοικίες, να υπάρχουν αδιάθετες οι οποίες όχι μόνο δε χορηγούνται στους δικαιούχους εργαζόμενους που καταβάλλουν τις αντίστοιχες εισφορές για να αποκτήσουν πρώτη κατοικία αλλά και αυτές που έχουν ήδη κατασκευαστεί να καταστρέφονται και σε πολλές των περιπτώσεων να λεηλατούνται, χωρίς να μεριμνά ο οργανισμός τη συντήρηση και τη μεταβίβαση σε δικαιούχους που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.
Ζητούμε να  υλοποιήσετε άμεσα το αίτημα των δικαιούχων εργαζομένων της περιοχής μας και να πραγματοποιήσετε διαγωνισμό για όλες τις αδιάθετες κατοικίες, οι οποίες υπάρχουν στην Π.Ε. Φλώρινας.
ΓΙΑ ΤΟ Ε.Κ.Φ.
                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ                       ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ


1 σχόλιο:

  1. Τα κείμενα ποιος τα γράφει; "Είναι αδιανόητο σήμερα λόγο της μεγάλης οικονομικής κρίσης, .." Μα "λόγο"; Καλά τα λέει το άρθρο αλλά σας διαβάζουν και άνθρωποι που διαμορφώνουν την ορθογραφία τους μέσα από την ανάγνωση. Καμιά γραμματική να ανοίξουμε ίσως; "λόγω" της οικονομικής κρίσης και όχι φυσικά "λόγο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή