Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Πρωταθλήτρια η ομάδα του Τ.Α. Φλώρινας στο τουρνουά ποδοσφαίρου αστυνομικών

Την 06 Ιουλίου 2014, πραγματοποιήθηκαν οι Τελικοί αγώνες του 7ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, το οποίο διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός. 
Για το έτος 2014, Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, δεύτερη η ομάδα του Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε., τρίτη η ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ, τέταρτη η ομάδα του Α.Τ. ΝΙΚΗΣ, πέμπτη η ομάδα του Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΔΙ.ΑΣ., έκτη η ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ, έβδομη η ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΝΑΟΥ και όγδοη η ομάδα του Α.Τ. ΒΕΥΗΣ.
Το Δ.Σ. της Ένωσης συγχαίρει τις νικήτριες ομάδες για την επιτυχία τους, αλλά και όλους τους συναδέλφους που μετείχαν στο ανωτέρω Τουρνουά, για την συμμετοχή τους σ΄ αυτό, αναδεικνύοντας έτσι την συναδελφικότητα, την αγαστή συνεργασία και το αθλητικό πνεύμα μεταξύ των μελών μας.
Η εκδήλωση της τελετής λήξης του Τουρνουά ξεκίνησε μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, με τις απονομές και τις βραβεύσεις των ομάδων.
Στην ομάδα του Α.Τ. Βεύης το αναμνηστικό απένειμε ο Ταμίας της Ένωσης, ΔΙΒΙΟΣ Ιωάννης, στην ομάδα Τ.Σ.Φ. Πρεσπών/Α.Τ. Αγίου Γερμανού το αναμνηστικό απένειμε το μέλος του Δ.Σ., ΠΛΟΥΣΚΑΣ Ζήσης, στην ομάδα του Τ.Σ.Φ. Κρυσταλλοπηγής το αναμνηστικό απένειμε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης ΜΠΑΡΟΣ Γεώργιος, στην ομάδα του Α.Τ. Φλώρινας/ΔΙ.ΑΣ. το αναμνηστικό απένειμε το μέλος του Δ.Σ., ΣΤΕΡΓΙΟΥ Γεώργιος.
Έπειτα βραβεύτηκε ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά. Στο 7ο Τουρνουά πρώτος σκόρερ με 16 γκολ αναδείχθηκε ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ Χρήστος της ομάδας του Α.Τ. Νίκης. Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης.             
Η απονομή βραβείου στο Α.Τ. ΝΙΚΗΣ, 4η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟ Παντελή.
Η απονομή βραβείου στο Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ, 3η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμά.
Η απονομή βραβείου στο Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε., 2η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Φλώρινας κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Κωνσταντίνο.
Τέλος, η κορυφαία στιγμή του Τουρνουά, η  απονομή του κυπέλου στους Πρωταθλητές, δηλαδή στην ομάδα του Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, έγινε από τον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΧΗΡΑ Δημήτριο.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Διαιτητών Φλώρινας και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό του κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμά, για την προσφορά του στο Τουρνουά διαθέτοντας διαιτητές στους αγώνες.
Επίσης, ευχαριστούμε για την υλική και οικονομική βοήθεια σε αυτό το Τουρνουά, αλλά και σε προηγούμενα, τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΑΣΟΛΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΄΄ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ΄΄ και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο αυτού, κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ Νικόλαο.
Επίσης, ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του συγκροτήματος BALLΑ  D' ORO για τις υπηρεσίες που παρείχαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά για την άψογη εξυπηρέτησή τους και για την προσφορά της μονοήμερης εκδρομής στη Χαλκιδική για τους Πρωταθλητές.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την κ. ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ Ιωάννα και την κ. ΠΑΡΠΟΥΤΖΙΔΟΥ Μελίνα που πρόσφεραν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ποδοσφαιριστές, καθώς και το φαρμακείο του ΚΟΥΛΙΔΗ για τη χορηγία του στο Τουρνουά με φαρμακευτικό υλικό.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους του τοπικού και ηλεκτρονικού Τύπου που κάλυψαν δημοσιογραφικά  την όλη διοργάνωση και ιδιαιτέρως τον κ. ΦΙΛΟ Νικόλαο ο οποίος έχει καλύψει φωτογραφικά και ειδησεογραφικά όλα τα Τουρνουά.-
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                    Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                          ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                        ΜΠΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 06-07-2014
ΤΕΛΙΚΟΙ

-Α.Τ. ΝΙΚΗΣ - Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ): 2-4
26΄ ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) 0-1
37΄ ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) 0-2
46΄ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 1-2
48΄ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) 1-3
52΄ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 2-3
54΄ ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) 2-4

-Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε. - Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ):
 ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: 0-0 - ΠΑΡΑΤΑΣΗ: 1-1 - ΠΕΝΑΛΤΙ: 2-4
ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: 0-0
ΠΑΡΑΤΑΣΗ: 1-1
66΄ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.) 1-0
80΄ ΜΗΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ) 1-1
ΠΕΝΑΛΤΙ: 2-4
ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.)
ΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ)
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ)
ΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ)
ΜΗΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ 7ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου