Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Στη Βουλή μετατίθεται η αντιπαράθεση για τη ΔΕΗ

Σήμερα το μεσημέρι, ολοκληρώνεται η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ» στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής. Την Τετάρτη αναμένεται η ψήφιση του νομοσχεδίου από το Α' θερινό τμήμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει σήμερα τις επαφές με κόμματα της αντιπολίτευσης και ανεξάρτητους βουλευτές, προκειμένου να εξασφαλίσει τις 120 ψήφους που
απαιτούνται για να συγκληθεί εκτάκτως η Ολομέλεια της Βουλής και να συζητηθεί η πρόταση δημοψηφίσματος για το θέμα της ΔΕΗ.

Πηγή: naftemporiki.gr

1 σχόλιο:

  1. Οι συντεχνίες που χρόνια τώρα συγκυβερνούσαν την χώρα έπρεπε κάποια στιγμή να σταματήσουν, επειδή όμως ήταν αδηφάγες έχασαν το παιγνίδι! Τώρα είναι αργά! Για να απολυθούν μερικές εκατοντάδες , να δούμε τότε τι θα κάνετε! Εκ του ασφαλούς κάνετε τους ήρωες, τους αγωνιστές! Τώρα που θα είστε σε ιδιώτη θα δούμε τις επαναστατικές σας συμπεριφορές! Δεν θα ήθελα να απολυθεί κανένας σας, αλλά δεν γίνετε τενεκέρςδες σαν τους πιό πολλούς απο σας να έχετε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, τζάμπα ρεύμα , μεταφορά εργαζομένων και άλλα προνόμια σε βάρος όλων των άλλων και μάλιστα προκλητικά! Ταξίδια τζάμπα στη Αυστραλία κτλ! Θα ήθελα να γίνει δημοψήφισμα για να δείτε τι λέει για σας όλος ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή