Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Κανιβαλισμός της Δημοκρατίας στην Φλώρινα από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Πολλά χρόνια τώρα γινόμαστε μάρτυρες γελοίων αλλά και ανησυχητικών «επιδρομών» από νεοφασιστικές συμμορίες με χαρακτηριστικά χουλιγκανισμού, σε χωριά και πόλεις του νομού μας.
Έχομε πληρώσει ακριβά ως τόπος, με το αίμα του εμφυλίου, αλλά και την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία που ακολούθησε, την υποτιθέμενη «εθνικοφροσύνη» του φασισμού. Οι
υποταγμένοι στα συμφέροντα των εφοπλιστών και των βιομηχάνων, αυτοί που δέρνουν φτωχούς και πεινασμένους μετανάστες, οι οπαδοί των γενοκτονιών και του ρατσισμού, έρχονται να μας κάνουν Εθνική – Ηθική – Διαπαιδαγώγηση.
Ρυπαίνουν την πόλη με τα εμετικά τους συνθήματα, κλείνουν συνοριακά τελωνεία και εξυβρίζουν γείτονες λαούς και χωριά ολόκληρα.
Ο λαός μας δεν φοβάται!!!
Τους περιφρονεί και τους αποδοκιμάζει!!!
Καλούμε όλο τον Δημοκρατικό κόσμο της Φλώρινας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους Φορείς και τους Συλλόγους, να συνεχίσουν τον δρόμο της Δημοκρατίας και της προόδου, με ομόνοια και αλληλεγγύη.
Οι θεσμοί και οι μηχανισμοί της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας οφείλουν να διασφαλίζουν, και είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα κάνουν ξανά, δημόσια ειρήνη και δημοκρατική ομαλότητα.
Ο ναζισμός και ο ρατσισμός στην Φλώρινα δεν ευδοκιμούν.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας.


5 σχόλια:

  1. Που καταντήσαμε οι κατσαπλιάδες του Συριζα να επικαλούνται το ΑΙΜΑ του εμφύλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φασίστες και νεοναζί και θεραπαινίδες του γκεμπελισμού είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που σιγοντάρει αταλάντευτα τις φασιστικές, ναζιστικές και γκεμπελικής εμπνεύσεως διώξεις κατά του τρίτου σε Λαϊκή αποδοχή κόμματος της χώρας που επιβάλλει η μνημονιακή επιστασία, της οποίας οσονούπω υπηρέτης και εφαρμοστής θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TZAZKOSTAKI FANEROSOY,TIN EKAPSES TIN FLANTZA,AINTE KALI NOSILIA NA EHIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ti έγινε ρε παιδιά ; έκλεισε το ουράνιο τόξο και "μετακόμισεστις σκοτεινές συνιστώσες του σύριζα" Φλώρινας ; Δεν το πιστεύω....Αν είναι έτσι θα ψηφίσω την άλλη φορά ...Πάντο Καμμένο η Γκιόργκο Καρατζαφέρη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κεντροφέρνει. Μάλλον επειδή θέλουν να βγούνε κυβέρνηση βγάζουν μια ανακοίνωση που θα συμφωνεί η πλειοψηφία των Φλωρινιωτών... Θα μπορούσαν να είχαν βγάλει πιο επιθετική ανακοίνωση για τα αποβράσματα της κοινωνίας, αυτους τους μαχαιροβγάλτες νονούς της νύχτας που μας επισκέφτηκαν. Επίσης θα μπορούσαν να πούνε κάτι και για την αστυνομία που δεν μάζεψε τους μαχαιροβγάλτες απαγορεύοντας την συγκέντρωση μίσους αλλά ξέρει να στέλνει τα ΜΑΤ στα γεροντάκια και στις 60αρες καθαρίστριες και να τους σαπίζει στο ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή