Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ασπίδα κατά του λαθρεμπορίου το τελωνείο Νίκης Φλώρινας

Εξ αιτίας  της  πρόσφατης 24ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι στο Τελωνείο Νίκης.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο  τελωνείο συμβάλει στην αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου και του οργανωμένου εγκλήματος.
Στις διελεύσεις οχημάτων, εμπορευμάτων έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια σημαντικές επιτυχίες που αφορούν την κατάσχεση
ναρκωτικών αναβολικών  παραποιημένων εμπορευμάτων, λαθραίου καπνού πυρομαχικών  επικίνδυνων υλικών και κλεμμένων οχημάτων χωρίς βέβαια να λείπουν και τα προβλήματα, προβλήματα που τα δημιουργούν κατά κύριο λόγο εύποροι Φλωρινιώτες.
Μεγαλοεπιχειρηματίες που βλέπουν τους τελωνειακούς της μεθορίου Νίκης υπεροπτικά και αλαζονικά, δεν διστάζουν ακόμα και να τους απειλούν προκειμένου να εισάγουν αφορολόγητο καπνό ποτά και τρόφιμά, ακόμα και προϊόντα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα οι τελωνειακοί της Νίκης προκειμένου να αποτρέψουν την λαθραία εισαγωγή, με κίνδυνο πάντα τις απειλές ακόμα και ύβρεις που εκτοξεύουν οι κατά τα άλλα εξέχουσες προσωπικότητες του νομού Φλώρινας, καλυμμένοι πίσω από τα υπερπολυτελή τζιπ και τις λιμουζίνες τους.
Επειδή όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία δεν θα κάνω  αναφορά αυτή την φορά στα ονοματεπώνυμα τους, αν όμως συνεχιστεί η απαράδεκτη αλαζονική συμπεριφορά τους τότε θα ισχύσει η ρήση «Καλύτερα να σε πυροβολήσει σφαίρα παρά δημοσιογραφική πέννα».
Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

4 σχόλια:

  1. Για την ώρα κ. δημοσιογράφε εκεί που πραγματικά έχει "συμβάλει" το Τελωνείο Νίκης είναι στο βόλεμα με νομότυπες μετατάξεις 4-5 κολλητών του πάντα "καταφατικού" βουλευτάκου μας, έτσι απλά για να απολαμβάνουν των σχετικών προνομίων! Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον τίτλο θα πρόσθετα Μη καλά επανδρωμένη και μη καλά εξοπλισμένη Ασπίδα κατά του λαθρεμπορίου το τελωνείο Νίκης Φλώρινας ..και δεν μιλάμε για μία σακούλα πιπεριές και ένα πακέτο τσιγάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. san pollous den ebales...oloi oloi kamia 10aria einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γνωρίζω τι κάνει ο κ. Κωνσταντινίδης ή άλλο πολιτικό πρόσωπο, γνωρίζω ότι το παραπάνω άρθρο μου σκοπό έχει να βοηθήσει την ομαλή λειτουργία του τελωνείου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η προϊσταμένη αρχή (Διεύθυνση) είναι παρούσα κάθε στιγμή, υπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες και αρχές που υπαγορεύει ο κώδικας του τελωνείου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή