Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Οι εντολές του Θεού δεν καταργούνται

Η Κυριακή δεν είναι πλέον για όλους τους Έλληνες Αργία! Με υπουργικές αποφάσεις, η “Σατανική” κυβέρνηση, εκτός του ότι έχει καταργήσει παράνομα τα κατοχυρωμένα από το σύνταγμα εργασιακά και όχι μόνο δικαιώματα, έφτασε στο σημείο να καταργήσει και τα γραφόμενα της Αγίας Γραφής! Να καταργήσει την Ορθόδοξη παράδοσή μας! Παρ’ όλα αυτά, η αντίδραση των εκπροσώπων της εκκλησίας μας ήταν άκρως χλιαρή και καθόλου δυναμική.
Αντέδρασαν όπως κάνουν πάντα ΜΟΝΟΝ με ξενέρωτες επιστολές και ανακοινώσεις του καναπέ. Έτσι, για τα μάτια των πιστών, και όχι για την ανατροπή της ΑΘΕΗΣ απόφασης.
Η Κυριακή είναι ΑΡΓΙΑ, πάει και τελείωσε. Οι εντολές του Θεού ΔΕΝ καταργούνται, ΔΕΝ παζαρεύονται.
Σημεία και τέρατα έχουν κάνει σε βάρος της κοινωνίας και της Ελλάδας με τα σατανικά μνημόνια που υπογράφουν και υλοποιούν εκβιαστικά οι τραπεζομεσίτες που μας κυβερνούν. Περιμέναμε από τους εκπροσώπους του ΘΕΟΥ, με την τεράστια δύναμη που διαθέτουν, να συγκρουστούν και αυτοί με αυτούς που εξαθλίωσαν τους Έλληνες. Με αυτούς που στέλνουν τα ΜΑΤ και χτυπούν απόστρατους αξιωματικούς, απολυμένες καθαρίστριες και εκπαιδευτικούς. Αυτούς που χτυπούν και λούζουν με χημικά όσους τολμούν να διεκδικήσουν δημόσια το δίκιο τους, όσους τολμούν να πουν δημόσια ότι πεινάνε. Γι’ αυτό θα έπρεπε να βγουν μπροστά στους δρόμους, να συμπαρασταθούν. “Ν’ αστράψουν και να βροντήξουν”! Δεν το έπραξαν. Βλέπουν από μακριά τα “σπίτια” των γειτόνων να “καίγονται” και σφυρίζουν αδιάφοροι. Κάνουν συχνά ταξίδια στην Ιερουσαλήμ, στους Άγιους Τόπους. Τρων, πίνουν, προσεύχονται και αλληλοβραβεύονται…
Γι’ αυτούς όλα είναι ρόδινα. Οι “πύρινες γλώσσες” του μνημονίου δεν άγγιξαν ακόμα τα αρχοντικά τους. Οι ΣαμαροΒενιζέλοι δεν μπήκαν στα “άβατα” χωράφια τους, να συγχωνέψουν, να απολύσουν, να αξιολογήσουν, να ξεπουλήσουν. Όμως, να μη χαίρονται για πολύ. Σύντομα, η “Αγία Τριάδα” (Τρόικα), με τους εδώ ΠασοκοΝεοδημοκράτες “πεμπτοφαλλαγίτες”, θα στείλουν και στους “Αγίους Πατέρες” τα φιρμάνια. Μία εκκλησία και ένας παπάς ανά τόσους κατοίκους. Μία Μητρόπολη και ένας δεσπότης σε κάθε περιφέρεια. Και να αμείβονται όλοι τους ΜΟΝΟ από τα έσοδα των κεριών και του φιλόπτωχου ταμείου.
Τότε και ΜΟΝΟ τότε οι εκπρόσωποι της εκκλησίας μας θα ανησυχήσουν, θα συγκρουστούν, θα καταραστούν. Τότε θα φωνάξουν και αυτοί, “φέρτε πίσω τα κλεμμένα”. Τότε θα φωνάξουν βοήθεια. Τότε όμως κανένας δεν θα τους ακούει. Γείτονες ΔΕΝ θα υπάρχουν.
Ο Ποιμήν

Το Μεγάλο μας Τσίρκο
«…Στολίστηκαν οι ξένοι τραπεζίτες,
ξυρίστηκαν οι Έλληνες μεσίτες.
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,
μην έχεις πια την πείνα για καμάρι.
Οι αγώνες πούχεις κάνει δεν φελάνε
 το αίμα το χυμένο αν δεν ξοφλάνε.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,
η πείνα το καμάρι είναι του κιοτή,
του σκλάβου που του μέλλει να θαφτεί…»


Ιάκωβος Καμπανέλης

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΠΡΠΕΗ ΝΑ ΞΕΡΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΡΓΙΑ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ = Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ.
    ΜΦΧ
    ΚΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή