Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Αστυνομικά Νέα


Σύλληψη δύο αλλοδαπών για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών  στην Κρυσταλλοπηγή
Χθες (18-08-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 1Ο χλμ. τελωνείου Κρυσταλλοπηγής-Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 33 και 31 χρονών, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος μαζί με τον 31χρονο συνοδηγό, μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, δύο ομοεθνείς τους, 17 και 44 χρονών, μη νόμιμους μετανάστες.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών
Χθες (18-08-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας συνέλαβαν 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για μεταφορά δύο ομοεθνών του, μη νόμιμων μεταναστών (33 και 24 χρονών) καθώς και τον 24χρονο για πλαστογραφία.
Συγκεκριμένα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εξωτερικό της χώρας  τον 33χρονο και τον 24χρονο, ενώ ο 24χρονος, όπως προέκυψε από τον έλεγχο, έφερε διαβατήριο με πλαστά αποτυπώματα σφραγίδας.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • το διαβατήριο
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το  Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου