Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

20η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση

Πραγματοποιήθηκε το Σαβ/κο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014 για 20η συνεχόμενη χρονιά από το 1994 η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση. Το καταφύγιο του Οροπεδίου στον Βαρνούντα και σε υψόμετρο 1050μ έχει φιλοξενήσει τις περισσότερες από αυτές τις
συναντήσεις οι οποίες αποτελούν και ευκαιρία να βρεθούν στον ίδιο χώρο φίλοι και φίλες των Βουνών, της Ορειβασίας και της Φύσης. Η πατροπαράδοτη ορειβατική Φασολάδα προσφέρθηκε στους πολλούς επισκέπτες και εκπροσώπους συλλόγων (ΑΟΦ,  ΕΟΔ Φλώρινας, ΣΟΧ, ΦΟΟΦ) που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ο Μάγειρας του ΣΕΟΦ, Τσιγγέλης Βασίλειος (Δούκας) δέχτηκε τα συγχαρητήρια και από τον ίδιο τον Δήμαρχο Φλώρινας κο Ιωάννη Βοσκόπουλο που επίσης μας τίμησε με την παρουσία του μαζί με τον Αντιδήμαρχο κο Απιδόπουλο Γεώργιο, τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Δασών κο Παπαϊωάννου Παναγιώτη και τον προϊστάμενο Α/θμιας Εκπαίδευσης κον Νότα Παναγιώτη.
Ιδιαίτερο και πολύ ενθαρρυντικό για το μέλλον τόνο έδωσαν επίσης τα πολλά νέα παιδιά που μας επισκέφτηκαν με τον Α.Ο.Φ
Η φετινή εκδήλωση συνέπεσε με τα 20 χρόνια λειτουργίας του ΣΕΟΦ, μιας προσπάθειας που ξεκίνησε το 1994 με βασικούς στόχους την ανάπτυξη και διάδοση της Ορειβασίας, την ανάδειξη της ομορφιάς των Βουνών της περιοχής μας και την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τη συμμετοχή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες εκδηλώσεις του ΣΕΟΦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου