Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Επιβλήθηκε με 2-0 ο Πανσερραϊκός της Θύελλας Φιλώτα

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, ο Πανσερραικός επιβλήθηκε της Θύελλας Φιλώτας που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με πολλές απουσίες και παρόλο που οι παίχτες της τοπικής ομάδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό από τα πρώτα λεπτά φάνηκε η
υπεροχή των φιλοξενούμενων στις λεπτομέρειες.
Το παιχνίδι τελείωσε με δύο γκόλ για τον Πανσερραικό από  τον Βοσκόπουλο, στο πρώτο ημίχρονο στο 15 λεπτό με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και στο 61 το δεύτερο γκολ που είναι αμφισβητούμενο από καθαρά εμφανή θέση οφσάιντ που δεν έδωσε ο επόπτης.
 Σε ένα φιλικό κλίμα οι προπονητές των δύο ομάδων έδωσαν Συνέντευξη Τύπου.
Ο κ. Βασιλακάκης είπε πως η Θύελλα Φιλώτα έχει πολύ δυνατή έδρα  και παρόλη την διαφορά των δύο γκολ οι παίχτες της Θύελλας δεν κατάθεσαν τα όπλα και ως την τελευταία στιγμή κυνηγούσαν το γκολ, για το αμφισβητούμενο γκολ ο προπονητής του Πανσερραικού δήλωσε πως δεν το είδε ξεκάθαρα.
Ο κ. Παπανώτας είπε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο αλλά και για την Θύελλα που αγωνίστηκε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, δεν είναι ικανοποιημένος από την σημερινή απόδοση της ομάδας, για το επίμαχο γκολ είπε πως ήταν οριακό. Τέλος είπε πως από τον σημερινό αγώνα κρατάει την προσπάθεια των παιδιών και με χαμηλά το κεφάλι και περισσότερο εγωισμό  αλλά και με πολύ δουλεία η Θύελλα στο τέλος θα τα καταφέρει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου