Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

"Σάρισες": Άνετες νίκες για άντρες και γυναίκες

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο 2ο γύρο του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου. Και οι δύο σημείωσαν νίκη με το ίδιο σκορ 4-1 και διατηρήθηκαν στην κορυφή των ομίλων τους.
Πρώτα οι άντρική ομάδα αντιμετώπισε το
Σάββατο 13/12/14 εντός έδρας την ομάδα Ο.Ε.Α. Φλώρινας. Στο τοπικό ντέρμπι οι ΣΑΡΙΣΕΣ πήραν ρεβάνς για την ήττα του 1ου γύρου και επιβλήθηκαν των βετεράνων του Ο.Ε.Α. με σκορ 4-1. Από 1 νίκη πέτυχαν οι Λυγούρας Ανδρέας, Αραβιάδης Ορέστης και Λυγούρας Σωτήρης, ενώ στο διπλό νίκησαν έχοντας στη σύνθεσή τους τους Λυγούρα Σ. και Ιωαννίδη Κωνστάντιο.
Την επόμενη ημέρα η γυναικεία ομάδα ταξίδεψε στα Ιωάννινα όπου αντιμετώπισε την τοπική ομάδα. Αυτή τη φορά αγωνίστηκε χωρίς την Εξάρχου που είχε υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Τα κορίτσια από τη Φλώρινα έπαιξαν πολύ καλό πινγκ-πονγκ και πέτυχαν μία σχετικά εύκολη νίκη με σκορ 4-1. Η Σαντουτζόγλου Ειρήνη πέτυχε 2 νίκες, η Ευθυμίου Άννα 1 και οι δύο μαζί στο διπλό την 4η νίκη. Ως τρίτη αγωνίστηκε  η Ρούφα Ευτυχία.
Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο, χωρίς όμως αγώνα για τις δυό μας ομάδες, καθώς η αντίπαλη ομάδα του Αρμενοχωρίου έχει αποχωρήσει




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου