Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή του Λάζαρου Γυμνόπουλου

Φίλες και φίλοι,
Την επομένη των πρόσφατων Εθνικών Εκλογών το Ποτάμι γιόρτασε 11 μήνες ζωής. Μέσα σε 11 μήνες οι Έλληνες πολίτες επέλεξαν το Ποτάμι ως την τρίτη δημοκρατική δύναμη της χώρας και εξέλεξαν 2 βουλευτές μας στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και 17 στο εθνικό κοινοβούλιο!
Ευχαριστώ θερμά τους 1.225 συμπολίτες μας στη Φλώρινα που τόλμησαν να εμπιστευθούν ένα τόσο νέο κόμμα όπως το Ποτάμι στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές. Ευχαριστώ από τα βάθη της
καρδιάς μου τους 506 συμπολίτες μας που επέδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είναι μεγάλη μου τιμή και ευθύνη και ελπίζω ότι θα ανταποκριθώ αναλόγως στις προσδοκίες τους.
Ευχαριστώ τις συνυποψήφιες μου κα Αλεξάνδρα Κατρίνη και κα Μαρία Μαρδά και τις συγχαίρω για τα αποτελέσματα τους.
Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ ειλικρινώς τους εκλεγέντες βουλευτές Φλώρινας κ. Κ. Σέλτσα και κ. Ι. Αντωνιάδη για την εκλογή τους, όπως επίσης και όλους τους υποψηφίους βουλευτές όλων των κομμάτων για τη διεξαγωγή ενός πολιτισμένου προεκλογικού αγώνα καθώς και για τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.
Παρά το ότι ο αγώνας μας εδώ στη Φλώρινα ήταν επί της ουσίας μοναχικός, παρά το ότι διεξήχθη υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες και το ότι τα περισσότερα μικρά κόμματα πέτυχαν στη Φλώρινα χαμηλότερα ποσοστά από τον εθνικό μέσο όρο δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το ότι το Ποτάμι σημείωσε στην περιοχή μας ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά του.
Ο μόνος τρόπος να το αλλάξουμε αυτό είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά! Τώρα ξεκινάμε. Και σας θέλουμε μαζί μας:http://topotami.gr/bes-sto-potami/.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους συνέβαλαν καθοριστικά στον αγώνα του Ποταμιού αλλά και στον προσωπικό μου αγώνα στη Φλώρινα, και ήταν πολλοί.
Λάζαρος Π. Γυμνόπουλος
Στέλεχος στο Ποτάμι
Υποψήφιος Βουλευτής Φλώρινας

στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου