Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Διεθνές Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Peace4us” από τον ΟΕΝΕΦ

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus+ και του Ιδρύματος Νεολαίας και δια βίου μάθησης, υλοποιείται από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας Διεθνές Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί
στην πόλη της Φλώρινας από 1η Φεβρουαρίου 2015 έως και 8 Φεβρουαρίου 2015.
Τίτλος που προγράμματος “Peace4us” με συμμετέχοντές  30 νέους, εκπαιδευτές, εθελοντές  και εργαζόμενους στον τομέα της Νεολαίας από 10 χώρες που θα προσπαθήσουν να μοιραστούν τις απόψεις τους για την ανάπτυξη, την συνεργασία, την άρση των στερεοτύπων και την καταπολέμηση αρνητικών κοινωνικών φαινομένων όπως o ρατσισμός. Μία εβδομάδα δημιουργίας και δράσης, δημοκρατίας και διαλόγου, γεμάτη Ευρώπη και συνεργασία.
Μία πραγματικά πρωτόγνωρη δράση που εγκαινιάζει με το καλύτερο τρόπο την νέα προγραμματική περίοδο δράσεων για την νεολαία και την Ευρώπη και φέρνει κοντά ανθρώπους από την Ιρλανδία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ιταλία, Κύπρο, FYROM, Αλβανία, Βοσνία, Βουλγαρία και Ελλάδα.
Για τις εξελίξεις του σεμιναρίου καθώς και για τα αποτελέσματα μπορείτε να ενημερώνεστε από το blog του OENEΦ καθώς και από την επίσημη σελίδα στο facebook.
Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου