Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η Τσαρτσιταλίδου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε

Την Κυριακή 18/1/2015 στα Α. Λιόσια Αττικής στο “Σπίτι των Πολεμικών Τεχνών” θα γίνει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε ανδρών – γυναικών 2015 της ΕΛΟΚ. Το παρών θα δώσει και η Φλωρινιώτισσα Πρωταθλήτρια Ειρήνη-Μαρία Τσαρτσιταλίδου μετά την αποχή ενός χρόνου λόγω τραυματισμού της, πήρε
την πρόκριση και θα διεκδικήσει ανάμεσα από τους καλύτερους μια θέση στο Βάθρο και στην Εθνική Ελλάδος.
Κορομπίλης Νικόλαος (senpai): Κατ’ αρχήν εύχομαι καλή επιτυχία στην Ειρήνη-Μαρία. Η Πρωταθλήτρια μας μετά την ενός έτους αποχής της από τα tatami, είναι και πάλι παρούσα και δυνατή ώστε να διεκδικήσει μια θέσει στο βάθρο, ανάμεσα από τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας όπου συγκαταλέγεται και η ίδια. Πιστεύω στην δύναμή της και στην τεχνική της και σίγουρα θα μας κάνει και πάλι περήφανους. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ειρήνη.
Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία: Είμαι χαρούμενη που γύρισα στην ενεργή δράση μετά τον τραυματισμό που μου στέρησε την αγωνιστική δράση για έναν χρόνο. Πήρα την πρόκριση και τώρα θα παλέψω για το καλύτερο για τον σύλλογο και για την Πόλη μας. Αυτήν την εβδομάδα θα κάνω “φουλ προπόνηση” στο 100% για να δούμε την αντοχή του χεριού μου και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και την Κυριακή στις 18/1 θα δώσουμε το βροντερό παρών μας και να είμαστε στο βάθρο των νικητών. 

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου