Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Μια ανάσα από το βάθρο…

Το πάλεψαν τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια του Ο.ΞΙ.Φ. στα ομαδικά του Ξίφους Ασκήσεως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17. Δυστυχώς, όμως, η τύχη τους γύρισε την πλάτη και, παρά την σκληρή μάχη, που έδωσαν έχασαν μια θέση στο βάθρο «μένοντας» στην 4η θέση.
Στ’ αγόρια οι Βασταρδής, Παπαγιάννης, Μπαντίκης και Γεροσίδερης για 2 μόνο χτυπήματα έχασαν το χάλκινο μετάλλιο από τον Πανελλήνιο Γ.Σ. (43-45) Το ίδιο και τα
κορίτσια ( Απιδοπούλου, Νικολαίδου, Γεροσίδερη και Κωστοπούλου) δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τα Χανιά (35-45).
Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Ραντεβού στο Μάριμπορ της Σλοβενίας. Σε μια κοινή αποστολή με τον Οδυσσέα Χαλανδρίου και τον Πανελλήνιο οι Μοσχοπούλου, Σκενδέρης, Τσώκας Νίκος και Στέργιος μαζί με τον Γιάννη Φιλιππούση και την Πέρσα Πανταζίδη θα συνταξιδέψουν για να συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα -17 και -20 από 22 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου.  
Κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στελέχη του Ο.ΞΙ.Φ. θα παρουσιάσουν την αποτίμηση του Florina Euro Cup 2014 και το σχέδιο οργάνωσης του 1ου Balkan Kids Grand Prix, το οποίο ήδη δέχεται θερμή υποστήριξη τόσο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας όσο και των περισσοτέρων Βαλκανικών Ομοσπονδιών. 
Καθημερινή ενημέρωση (αποτελέσματα και photos) θα είναι διαθέσιμη στο oxif.gr και στο FB.
Τέλος, η επίσημη προκήρυξη και αφίσα του Kids Cup Vol.3 στην HELEXPO- Θεσσαλονίκη έχει «ανέβει» στο www.oxif.gr/kidscup και οι πρώτες δηλώσεις από Ρουμανία ήδη έφθασαν.

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου