Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

«ΤΟΝ ΠΟΥΣ.. ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ»

Όταν ο Τάσος έδινε την μάχη της ζωής του κάποιοι «άσπονδοι σύντροφοί του» περιχαρείς είπαν: τον πούστη τον ξεφορτωθήκαμε…
Προφανώς υπολόγιζαν ότι με τον θάνατο του Τάσου και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, θα μπορούν χωρίς εμπόδια και κριτική, να
προχωρήσουν στα ιδιοτελή σχέδιά τους. 
Γελαστήκατε οικτρά!
Για εσάς, που μόνο ιδιοτέλεια και μικροψυχία σας καταλαμβάνει, ο Τάσος είπε: «Αριστερός είναι και ιδεολογία και ψυχή». Εσείς δεν έχετε τίποτα από τα δύο. Ο Τάσος λοιπόν δεν τελείωσε, γιατί τελειώνει αυτός που δεν αγαπήθηκε. Και ο Τάσος αγαπήθηκε όχι μόνο από εμάς αλλά και απ’ όλο τον κόσμο.
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι εγώ, η σύντροφός του στην ζωή, και όσοι τον αγάπησαν θα είμαστε φράχτης απροσπέλαστος στην ιδιοτέλεια και την μικροψυχία σας.
Είστε υπεύθυνοι που αρρώστησε, είστε υπεύθυνοι που πέθανε και το χαρήκατε κιόλας. 
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο καιρό χαίρεται, γι  αυτό καλώ όλους τους φίλους και όσους αγάπησαν τον Τάσο, να περιφρουρήσουν τις οργανώσεις της περιοχής απ’ όλους αυτούς, γιατί δεν είναι ούτε Αριστεροί, ούτε ιδεολόγοι, ούτε έχουν ψυχή. 
Συμφέροντα και ιδιοτέλεια έχουν.
Η σύντροφός του

6 σχόλια:

  1. Πράγματι αληθεύει....Ας έχουν ΤΥΨΕΙΣ όσοι τον στενοχώρησαν τότε μία νύχτα σε μία μάζωξη στο ξενοδοχείο Λύγκος......Ξέρουν αυτοί για ποιους αναφέρομαι η σύντροφος του .....Τον πικράνετε μα έφυγε όρθιος με τον καυμό κρυμμένο μέσα του ..... πάνω από ιδεολογίες και κόμματα συμφωνώ με τα όσα έγραψε η συντροφος του Τάσου. Γιατί ο Τάσος ήταν αγαπητός στην Φλώρινα ακόμη και από τους χειρότερους ιδεολογικούς αντιπάλους του .Ενας φίλος του Τάσου που και ξέρει και γνωρίζει ποιοι τον πικράναν και μάλιστα δήθεν συντροφοί του... Εχει ο Θεός μάτια και κοιτάει.και ΤΙΜΩΡΑΕΙ τους αχάριστους ...Ας αναπαύσει την αγνή ψυχη του και άς έχουν ανήσυχη την συνείδηση τους όσοι τον πικράναν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΡΑ , ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΠΟΣΟΤΙΚΗ - ΠΟΙΟΤΙΚΗ) ΜΙΛΑΜΕ;
    R.I.P. ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με απεριόριστο σεβασμό στη μνήμη του Τάσου, δεν νομίζω πως ο ίδιος θα ενέκρινε μια τέτοια ανάρτηση μίσους, εμπαθή, ατεκμηρίωτη και, ουσιαστικά, ανώνυμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμπάθεια και μίσος δεν κρύβει, απλά λέει την αλήθεια όπως την έζησε, ατεκμηρίωτη δεν την βλέπω, ανώνυμη δεν είναι γιατί όλη γνωρίζουμε και γνωρίζετε την σύντροφό του. Όσο για τον σεβασμό στην μνήμη του Τάσου, άστο να πάει άστο

      Διαγραφή
  4. Μπορεί ο Τάσος να μην ενέκρινε τέτοιες αναρτήσεις, το βέβαιο είναι ότι θα γέλαγε ειρωνικά λέγοντας "τι 'ναι αυτά ρεεεε".
    Προσωπικά γνωρίζω τον Τάσο από τα φοιτητικά μας χρόνια, τον επισκέφθηκα στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και πήρα πολύ κουράγιο όταν τον είδα γεμάτο κατανόηση και θάρρος.
    Όμως ο Τάσος πέθανε, αυτό δεν αλλάζει αλλά πονάει τόσο αβάσταχτα πολύ. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν ξέρω γιατί έγινε, πότε, ποιός και δεν έχει και σημασία πιά. Γι' αυτούς που τον λάτρεψαν όμως και μείνανε πίσω ν' αντέξουνε τέτοιαν απουσία, τόσο πόνο, τόση πίκρα μήπως γι' αυτούς αξίζει μία μικρή, πολύ μικρή εξήγηση, διευκρίνηση, συγνώμη; Έτσι πρέπει να κάνουν όλοι αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους αριστερούς και ανθρωπιστές. Δεν ντρέπονται, δεν φοβούνται, δεν διστάζουν, να πονέσουν, να παρακαλέσουν, να αναγνωρίσουν τα λάθη τους, να παραβλέψουν τις ανθρώπινες αδυναμίες.
    Και, σίγουρα, αν υπήρχε τρόπος να το αντιληφθεί αυτό ο Τσαούσογλου θα γέλαγε λοξά, ίσως φαινομενικά απαξιωτικά, θα έλεγε "τι μ...ες είναι τώρα αυτές" και θ' άναβε τσιγάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10 Μαρτίου 2015 - 8:55 μ.μ.17 Μαρτίου 2015 στις 7:49 μ.μ.

    Ο Τάσος όταν του μίλησα για όσα τον πικράναν μου είπε..."¨Ολους αυτούς τους έχω γραμμένους στα ..... μου" Το ίδιο θα τους έλεγε και ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή